14. december 2017
Valget til landets kommunalbestyrelser og regionsråd er i gang. Man kan brevstemme på alle landets borgerservicer til og med fredag 17. november. Foto: Allan Nørregaard
Valget til landets kommunalbestyrelser og regionsråd er i gang. Man kan brevstemme på alle landets borgerservicer til og med fredag 17. november. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brevafstemning til valget er startet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brevafstemning til valget er startet
Stevns KV17 - 10. oktober 2017 kl. 14:04
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra og med tirsdag 10. oktober kan man stemme til kommune- og regionsrådsvalget 21. november. Det kan ske på enhver borgerservice i hele landet, uanset hvor man bor. Borgerservice sørger for at sende stemmesedlen til den rette kommune inden valgdagen. Brevstemmer skal være afgivet senest fredag 17. november.

I Stevns Kommune kan man brevstemme på Rådhuset i Store Heddinge på følgende tidspunkter: mandag og tirsdag kl. 10-15, torsdag kl. 10-17 og fredag kl. 10-12.30. Desuden er der udvidet åbningstid på rådhuset for afgivning af brevstemmer mandag 30. oktober kl. 10-21, lørdagene 4. og 11. november kl. 10-13 samt fredag 17. november kl. 9-16. Desuden kan man brevstemme på Hårlev Bibliotek mandag 6. november kl. 14-21 og på Strøby Egede Bibliotek mandag 13. november kl. 14-21.

Man skal medbringe legitimation, f.eks. sygesikringsbevis, pas, kørekort eller lignende.

Hvis man som følge af et handikap er forhindret i at møde op på et valgsted, kan man søge Stevns Kommune om at måtte brevstemme i eget hjem. Der vil desuden blive mulighed for at brevstemme på kommunens plejecentre - de præcise tidspunkter meldes ud senere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk