2. juni 2020
Sergio Ramos og Lionel Messi tørner sammen 18. december i det udsatte opgør mellem Barcelona og Real Madrid. (Arkivfoto)
Sergio Ramos og Lionel Messi tørner sammen 18. december i det udsatte opgør mellem Barcelona og Real Madrid. (Arkivfoto)
Foto: Curto De La Torre/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsat El Clasico bliver et julebrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsat El Clasico bliver et julebrag

Den udsatte kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid skal spilles 18. december, skriver spanske medier.

Sport - 21. oktober 2019 kl. 15:50
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdagens spanske fodboldbrag mellem FC Barcelona og Real Madrid er blevet udsat grundet den anspændte politiske situation i Catalonien. Nu er en ny kampdato fundet, skriver spanske medier.

Ifølge blandt andet Diario Sport er klubberne og turneringskomitéen blevet enige om, at kampen skal spilles onsdag 18. december.

Begge klubber havde angiveligt nævnt 18. december som den optimale dato for kampen på Camp Nou, mens ligaledelsen gerne så kampen spillet før.

Men det bliver altså, som klubberne har ønsket.

De spanske medier skriver, at ligaledelsen muligvis vil forsøge at få omgjort beslutningen om kampdatoen i retten, fordi man står til et økonomisk tab på tv-rettigheder.

At flytte kampen fra en lørdag til en onsdag umuliggør at lægge spilletidspunktet så tidligt, så det er rettet mod det kinesiske marked. Og det kommer til at koste penge.

Lørdagens kamp stod til at skulle spilles klokken 13.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?