12. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To dobbeltbogeys koster Bjerregaard top-10 i Sydafrika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dobbeltbogeys koster Bjerregaard top-10 i Sydafrika

Golfspilleren Lucas Bjerregaard ligger nu på en delt 43.-plads i Nedbank Golf Challenge i Sydafrika.

Sport - 10. november 2017 kl. 19:29
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lucas Bjerregaard kunne ikke holde det høje niveau fra første runde i golfturneringen Nedbank Golf Challenge i Sydafrika.

Den danske golfspiller er efter fredagens anden runde nu på en delt 43.-plads. Inden runden lå han på en delt tiendeplads.

Fredagens scorekort viste to dobbeltbogeys, tre bogeys og en enkelt birdie. Det er nok til, at golfspilleren nu må tage til takke med at være fire slag over par samlet.

Thorbjørn Olesen ligger delt nummer 30 med to slag over par, mens Søren Kjeldsen er på en delt 48.-plads med fem slag over par i turneringen, der ikke har en cutgrænse efter fredagens runde.

Veteranen Thomas Bjørn, der vandt Nedbank Golf Challenge i 2014, havde en forfærdelig torsdag med en runde i 79 slag - syv over banens par.

Så galt gik det dog ikke fredag, da han nu er samlet otte slag over par, men han ligger stadig i den helt tunge ende af turneringen på en delt 65.-plads.

Turneringens førende spiller er franskmanden Victor Dubuisson, der fredag præsterede fire birdies og to bogeys. Han ligger seks slag under par samlet.

Den sydafrikanske turnering spilles på Gary Player Country Club, der ligger nordvest for Johannesburg.