11. august 2020
Den unge målmand Kamil Grabara spillede en halv sæson i Superligaen for AGF, men nu skal den 20-årige polak tørne ud for engelske Huddersfield på en lejekontrakt. (Arkivfoto)
Den unge målmand Kamil Grabara spillede en halv sæson i Superligaen for AGF, men nu skal den 20-årige polak tørne ud for engelske Huddersfield på en lejekontrakt. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere AGF-keeper erstatter Lössl i Huddersfield

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere AGF-keeper erstatter Lössl i Huddersfield

Polske Kamil Grabara, der var et halvt år i AGF, er lejet ud fra Liverpool til Huddersfield i Championship.

Sport - 15. juli 2019 kl. 21:34
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den unge målmand Kamil Grabara imponerede i foråret på en lejekontrakt hos AGF i Superligaen.

Nu skal den Liverpool-ejede polak i stedet spille den kommende sæson i Huddersfield, der i den seneste sæson rykkede ud af Premier League.

Både Liverpool og Huddersfield meddeler på klubbernes hjemmesider, at Huddersfield har lejet Kamil Grabara for den kommende sæson.

Liverpool skriver også, at klubben mandag indgik en ny lang kontrakt med 20-årige Grabara, der også deltog på det polske U21-landshold ved EM tidligere denne sommer.

I Huddersfield skal Kamil Grabara, der høstede stor ros af AGF-træner David Nielsen under sit lejeophold i Aarhus, umiddelbart erstatte danske Jonas Lössl.

Den 30-årige danske målmand var med til at rykke ud af Premier League med Huddersfield, som tilfældet også var for Mathias "Zanka" Jørgensen og Phillip Billing.

Efter nedrykningen skiftede Jonas Lössl dog til Everton i den bedste engelske række på en treårig kontrakt med start fra 1. juli.

Her er danskeren hentet ind til at kæmpe om spilletid med den engelske landsholdskeeper Jordan Pickford, der har været førstevalg i de seneste par sæsoner.

Everton råder også over målmanden Maarten Stekelenburg.

Kamil Grabara kom til Liverpool i 2016 og har været igennem ungdomsholdene i Liverpool op til U23-holdet.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?