17. januar 2021
De to sidste WTA-turneringer, der blev spillet, inden al professionel tennis blev sat på pause, var Lyon Open og Monterrey Open i starten af marts. Elina Svitolina vandt sidstnævnte. (Arkivfoto)
De to sidste WTA-turneringer, der blev spillet, inden al professionel tennis blev sat på pause, var Lyon Open og Monterrey Open i starten af marts. Elina Svitolina vandt sidstnævnte. (Arkivfoto)
Foto: Issei Kato/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisforbund overvejer forlænget sæson efter coronapause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisforbund overvejer forlænget sæson efter coronapause

Kvindernes sæson kan blive forlænget for at hjælpe de tennisspillere, hvis økonomi lider under coronapausen.

Sport - 31. marts 2020 kl. 12:53
Af Ritzau

Der kan være hjælp på vej til de kvindelige tennisspillere, der er endt i økonomiske problemer, fordi alle turneringer er sat på pause eller aflyst på grund af coronavirus.

Kvindernes tennisforbund, WTA, arbejder således på at give spillerne flere muligheder for at tjene penge, når der på et tidspunkt igen kan spilles.

Det skriver Reuters.

- WTA arbejder hårdt med sine turneringer for at maksimere indtjeningsmulighederne, når den professionelle tennissæson starter op igen, og overvejer en forlængelse af den 44 uger lange sæson, så der kan afholdes flere turneringer.

- Det er vores håb at vende tilbage til banerne så hurtigt som muligt. Når vores spilleres, fans og stabs helbred og sikkerhed kan garanteres, starter vi op igen, siger WTA ifølge Reuters.

Det er især de lavere rangerede spillere, der er økonomisk afhængige af hyppige deltagelser i turneringer, hvilket ikke er muligt for tiden.

Alle turneringer på WTA-touren samt herrernes ATP-tour er suspenderet frem til 7. juni.

De lavere rangerede ITF-turneringer er udskudt frem til 8. juni.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?