24. oktober 2021
Mette Tranborg og Team Esbjerg fik en perfekt start på Champions League med sejren over CSM Bucuresti.
Mette Tranborg og Team Esbjerg fik en perfekt start på Champions League med sejren over CSM Bucuresti.
Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Esbjerg-træner øjner CL-skalp grundet OL-træthed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Esbjerg-træner øjner CL-skalp grundet OL-træthed

Træner Jesper Jensen mener, at det er godt tidspunkt, som Team Esbjerg møder Brest på i Champions League.

Sport - 18. september 2021 kl. 09:09
Af Ritzau

Team Esbjerg var chanceløs i sidste sæsons Champions League-ottendedelsfinale mod franske Brest Bretagne, og lørdag er der så mulighed for revanche i turneringens gruppespil.

Vestjydernes træner, Jesper Jensen, ser dog muligheder mod sidste sæsons Champions League-finalist. Han finder optimisme i, at Brest har mistet stjernerne Ana Gros og Isabelle Gulldén og er ramt af skader.

Jensen mener også, at træthed ovenpå OL kan spille en rolle mod franskmændene, der har landsholdskeeper Sandra Toft som sidste skanse.

- Gros og Gulldén er væk og skiftet ud med nye spillere. De nye er ikke dårlige, og så har de også Sandra Toft, der kender vores spillere meget godt, siger Jesper Jensen til Team Esbjergs hjemmeside.

- Både Brests og vores første kamp viste, at holdene har udfordringer på grund af OL. Folk er trætte og skal lære at spille sammen igen. Vi har derfor større muligheder for at slå dem her i starten på sæsonen på udebane, end hvis det var senere på sæsonen.

Den danske træner understreger dog, at hans hold skal ramme topniveau, mens Brest ikke gør det samme, hvis holdet skal have point med hjem fra Frankrig.

Det bør dog også give dansk optimisme, at det rumænske storhold CSM Bucuresti blev slået 22-21 i åbningskampen i sidste weekend.

- Mange ting skal lykkes både offensivt og defensivt. Hvis vi kan få en kamp som mod Bucuresti bare med større scoringsprocenter, er der muligheder. Men vi er afhængig af, at modstanderen er lidt shaky.

- Vi er bedst mod de lidt større, fysiske spillere. Vi håber på, at vi kan steppe op mod Brest lørdag. Samtidig er dommerlinjen også anderledes i de internationale kampe, og det passer os bedre, siger Jesper Jensen.

Kampen mod Brest begynder klokken 18.

Også Odense Håndbold får fransk modstand i turneringen lørdag, når Metz kommer på besøg på Fyn. Den starter klokken 16.

Odense vandt ligesom Team Esbjerg sin første kamp. De danske hold er placeret i hver deres gruppe.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?