13. april 2021
Sejre har været en sjældenhed i denne sæson for både Mainz og Schalke 04, som tilsammen kun har vundet fem bundesligakampe.
Sejre har været en sjældenhed i denne sæson for både Mainz og Schalke 04, som tilsammen kun har vundet fem bundesligakampe.
Foto: Leon Kuegeler/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svenssons Mainz deler med Rønnow og Schalke i bundbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svenssons Mainz deler med Rønnow og Schalke i bundbrag

Det endte 0-0, da de to tyske bundhold Schalke 04 og Mainz fredag aften tørnede sammen i Bundesligaen.

Sport - 05. marts 2021 kl. 22:37
Af Ritzau

Der var ingen vindere, da de to tyske bundhold Schalke 04 og Mainz mødte hinanden i Bundesligaen fredag.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse. De to mandskaber har tilsammen kun taget fem ligasejre i denne sæson. Fredag endte det 0-0.

Schalkes ansættelse af Dimitrios Grammozis som cheftræner tidligere var altså indtil videre ikke nok til at hive holdet ud af det dødvande, det er fanget i nederst i tabellen.

Her ligger Schalke med blot ti point på kontoen stadig efter fredagens resultat, otte point efter Hertha Berlin, Mainz og Bielefeld på 15.-, 16.- og 17.-pladsen.

Sidstnævnte har dog spillet to kampe færre end Mainz og Schalke og står altså med de bedste kort på hånden til at sikre sig en sæson mere i den bedste tyske række.

Frederik Rønnow var tilbage i Schalke-målet fredag. Danskeren måtte se mange Mainz-skud blive sendt i hans retning, men heldigvis for Rønnow var Bo Svenssons tropper ikke særligt skarpe.

Mod slutningen måtte den danske målmand dog ud i noget nær fuld længde for at afværge et yderligt skud fra at ende i nettet.

Schalke havde stort set intet at byde på offensivt, og så endte det altså uden mål.

De to mandskaber mangler nu at spille ti kampe i sæsonen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?