22. marts 2019
Janne Andersson var rasende efter nederlaget til Tyskland i overtiden ved VM og langer ud efter flere fra den tyske stab.
Janne Andersson var rasende efter nederlaget til Tyskland i overtiden ved VM og langer ud efter flere fra den tyske stab.
Foto: Hannah Mckay/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk landstræner i vildt oprør efter tungt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk landstræner i vildt oprør efter tungt nederlag

Janne Andersson rasede efter 1-2-nederlaget til Tyskland og kalder flere tyske ledere for respektløse.

Sport - 23. juni 2018 kl. 22:40
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den svenske landstræner lignede en frådende eksplosion i minutterne efter det svenske 1-2-nederlag til Tyskland ved VM.

Efter slutfløjt kunne man se Janne Andersson blive holdt tilbage, mens han gestikulerede voldsomt mod den tyske bænk, og der på det nærmeste opstod tumult, efter at Toni Kroos havde sikret sejren til Tyskland fem minutter inde i overtiden.

- Nogle af de tyske ledere fejrede sejren ved at løbe imod os og håne os med fagter. Respektløst. Det gjorde mig virkelig sur. Der var mange på vores bænk, som reagerede. Sådan opfører man sig ikke, siger den svenske landstræner ifølge aftonbladet.se.

Ifølge TT, som er det svenske nyhedsbureau, skyldtes vreden primært opførslen fra enkelte personer fra den tyske bænk i forbindelse med Kross' dramatiske scoring.

Janne Andersson understreger, at hans vrede på ingen måde var rettet mod Joachim Löw, der er tysk landstræner. Löw var ikke indblandet i episoden.

Den svenske landstræner beskriver nederlaget til Tyskland, som det værste han har oplevet.

- Det er brutalt lige nu. Jeg havde endda en fornemmelse i slutningen af, at vi kunne vinde, selv om vi ikke gik efter det. Vi fik intet med os, og det er hårdt at lukke mål ind i overtiden, siger Janne Andersson ifølge TT til svensk TV4 efter kampen.

Ola Toivonen bragte overraskende Sverige foran i første halvleg, men Marco Reus udlignede et par minutter inde i anden halvleg, inden Toni Kroos langt, langt inde i overtiden sikrede tyskerne sejren.

Den betyder, at alt er åbent i gruppe F.

Mexico topper med seks point foran Tyskland og Sverige med hver tre point, mens Sydkorea i bunden med nul point fik kunstigt åndedræt inden de sidste gruppekampe.