19. oktober 2018
Fløjspiller Camilla Dahlbergen fandt med fire mål vejen forbi Carina Friis, det kneb mere for straffeskytterne.
Fløjspiller Camilla Dahlbergen fandt med fire mål vejen forbi Carina Friis, det kneb mere for straffeskytterne.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk keeper nedlagde Øresund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk keeper nedlagde Øresund
Opdateret 17. februar 2010 kl. 10:06
Sport - 12. februar 2010 kl. 21:17
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Håndbold: For fire år siden huserede Carina Friis i håndboldligaen for klubber som FIF og Slagelse Dream Team. I dag passer hun målet for Ydun i 1. division og har ofte en afgørende finger med i spillet, således også mod Øresund.

Det blev til tre redninger på straffekast og et hav af oplagte muligheder, hvilket i sidste ende gjorde forskellen, idet Ydun vandt med 27-24 efter en tæt afslutning. - Selvfølgelig er hun god. Ydun lukker generelt ikke mange mål ind, men vi spillede vores chance efter en katastrofal start, siger Brian Stokholm.

Øresund kom bagud med 1-5 og 4-10, inden et keeperskifte gav fornyet håb.

Træner Brian Stokholm fandt nye virkemidler frem i form af reservekeeper Charlotte Gorski, som i sin første kamp fik en halv time og var med til at holde spændingen i live.

- Vi måtte prøve et eller andet. Tit hjælper det med et keeperskifte og en ny forsvarsopstillingen, det gjorde det også her. Det var et sats fra vores side, lyder det ærligt fra Øresund-træneren.

1. division

Øresund-Ydun 24-27 (11-13)

Øresund: Tine Møller 7, Jeanette Pedersen 5, Christina Pedersen 4, Camilla Dahlbergen 4, Line Stampe 3, Maja Engelstoft 1.

Ydun: Karen Hjorth 5, Pernille Larsen 4, Michala Kisum 4, Karina Jespersen 3, Mie Vinter 3, Mette Bay 2, Pernille Sørensen 1, Alexandra Mourier 11, Marie Schmeisser 1, Ida Johansen 1.

Udvisninger: Øresund 2, Ydun 4.

Tilskuere: 200.