23. september 2020
Der var målfest i Metal Ligaen fredag aften, hvor det ikke bare var i Aalborg, at målene væltede ind. Rungsted uddelte også prygl til topholdet Frederikshavn, der blev slået 6-1. På billedet jubler nordsjællænderne over en af scoringerne.
Der var målfest i Metal Ligaen fredag aften, hvor det ikke bare var i Aalborg, at målene væltede ind. Rungsted uddelte også prygl til topholdet Frederikshavn, der blev slået 6-1. På billedet jubler nordsjællænderne over en af scoringerne.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sønderjyske afklapser nordjyske ispirater i målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyske afklapser nordjyske ispirater i målfest

Aalborg Pirates kom aldrig i gang mod Sønderjyske, der kunne rejse hjem med en klar sejr.

Sport - 24. januar 2020 kl. 21:51
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forspringet i toppen af Metal Ligaen er fortsat komfortabelt, men ishockeyspillerne i Aalborg Pirates har tilsyneladende mistet pusten en smule efter et forrygende efterår.

Fredag aften tabte nordjyderne foran eget publikum klart med 3-6 til et afklaret og stærkt spillende Sønderjyske-mandskab, der rykker op på andenpladsen 16 point efter aalborgenserne.

Nederlaget er Aalborgs fjerde i de seneste fem kampe, men hvor de tre øvrige er kommet efter overtid, var der denne gang ingen spænding om udfaldet.

Sønderjyderne sad nemlig på opgøret, fra det øjeblik hvor Aalborg-backen Lasse Bo Knudsen efter mindre end to minutters spil forærede pucken til Martin Eskildsen, som let kunne bringe gæsterne i front.

Sønderjyske virkede både friskere og mere aggressive end guldfavoritterne, der måske er i gang med at trække luft ind inden slutspillet, der begynder i næste måned.

Det stod 4-1 efter anden periode, og gæsterne kom også i kampens sidste tredjedel lovlig let til scoringerne.

Mads O. Lund gjorde det til 5-1, da sønderjyderne trods en mand i udvisningsboksen pludselig kom i overtal i Aalborgs forsvarszone.

Kort efter var der igen panik i den nordjyske defensiv, og landsholdskeeper George Sørensen endte med at puffe pucken lige ud i staven på Daniel Madsen, som øgede til 6-1.

Aalborg fik reduceret et par gange, hvilket blot bidrog til den målfest, som fredagens runde endte som.

Der var hele 11 scoringer i Odense, hvor det lokale bundhold vandt 7-4 over Esbjerg. Samtidig fik Frederikshavn slemme prygl i Rungsted, som foran eget publikum vandt hele 6-1.

Har debatten om sexisme taget overhånd?