5. april 2020
Carlos Zeca var pakket godt ind til onsdagens træning på Celtic Park. Han tog kun halsedissen væk fra munden i de få minutter, han afgav et interview.
Carlos Zeca var pakket godt ind til onsdagens træning på Celtic Park. Han tog kun halsedissen væk fra munden i de få minutter, han afgav et interview.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Småsyg FCK-anfører: Vi vinder næppe Europa League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Småsyg FCK-anfører: Vi vinder næppe Europa League

Carlos Zeca regner ikke med at løfte Europa League-pokalen, men ser en fin mulighed for at slå Celtic ud.

Sport - 26. februar 2020 kl. 20:41
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC København får svært ved at gå hele vejen i Europa League, men 16.-delsfinalen mod Celtic bør være en forhindring, som københavnerne kan passere i turneringen.

Det siger anfører Carlos Zeca, der har været småsløj gennem onsdagen, men regner med at være frisk til torsdagens udekamp i Glasgow.

- Vi må være realistiske, så jeg kan ikke sige, at vi kommer til at vinde turneringen i år. Men det kan godt være, at det sker en dag for FCK. Vi har jo også set Leicester vinde Premier League, så mange ting kan ske.

- Der er store klubber med større budgetter og fantastiske spillere i den her turnering, så det er selvfølgelig svært at nå hele i vejen. Men sådan skal vi heller ikke tænke. I vores hoveder handler det om at tage en runde ad gangen, og i morgen (torsdag, red.) kan vi tage den næste, siger Zeca.

Han mener, at FCK-spillerne skal bruge deres internationale erfaring til at veksle udgangspunktet 1-1 til en samlet sejr torsdag.

- Et hold som vores er vant til at spille i Europa, og vi har gjort meget for at være kommet dertil, hvor vi er nu.

- Kampen er måske en bonus, fordi vi har opfyldt vores mål i turneringen, men vi har fortjent at være her, så nu skal vi tage vores chance. Jeg synes, vi er i en fin position til at kunne gå videre, siger grækeren.

Selv om han ikke forventer den helt store triumf i år, er han overbevist om, at det nuværende FCK-hold har et meget større potentiale, end holdet har vist i denne sæson.

- Vi har en ung og nysammensat trup, vi har også mange spillere, som er skadede og ikke har kunnet hjælpe os igennem sæsonen. Dem savner vi.

- Men vi er i gang med at bygge noget meget spændende, selv om vi ikke har set lige gode ud i alle kampe. Jeg tror bestemt, at vi bliver meget bedre i fremtiden, siger FCK-anføreren.