24. maj 2019
Sarah Hargreaves spillede igen en stor kamp, og det blev hendes sidste for Slagelse FH.
Sarah Hargreaves spillede igen en stor kamp, og det blev hendes sidste for Slagelse FH.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelses OL-målmand spillede sin sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelses OL-målmand spillede sin sidste kamp
Sport - 22. april 2012 kl. 22:42
Af Henning Fristed
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Håndbold: Efter fire sejre i rap var der lagt op champagnebold, da Slagelses håndboldkvinder rundede sæsonen af mod kval-gruppens bundhold Lyngby. I stedet leverede holdet en ynklige 1. halvleg og var bagud 10-17 ved pausen for slutteligt at tabe kampen med 22-26.

Cheftræner John Larsen bænkede målvogter Sarah Hargreaves, Slagelses helt store spiller kval-spillet, helt frem til otte minutter før pausen. Da hun kom på banen ved 7-14 snuppede hun næsten omgående et straffkast. Hun vogtede målet kampen ud, og den periode vandt Slagelse med 15-12. Og det var succes-Sarahs sidste kamp for Slagelse.

- Jeg skal ha´ styr på min ryg. Den kræver en pause. Måske op til et halvt år, fortæller Sarah Hargreaves, som lige skal spille et par vigtige kampe mere, inden hendes ryg får den længe ventede pause.

Hun er nemlig målvogter på det engelske landshold, som hun repræsenterer ved De olympiske Lege i Storbritanien.

- Jeg er født og opvokset i Danmark. Jeg har en britisk far, som bor i Danmark, og jeg fik britisk pas som 18-årig. Håndbolden i England er ikke så stort som i Danmark, så de skulle bruge alt, hvad de kunne få. Der er vel fem-seks fuldtids britter, og resten af os kommer fra Danmark og Norge Blandt andre Kelsi Melanie Fairbrother fra Team Esbjerg, siger Sarah Hargreaves, som endnu ikke har taget stilling til, hvad der skal ske efter De olympiske Lege.

- Jeg fylder 23 til maj, så der skulle stadig være mange år i mig endnu. Men det hele kommer an på, hvordan ryggen reagerer.

- Jeg har spillet tre sæsoner i Slagelse og det har været fedt og sjovt at spille i Ligaen. Det har jeg da måske nok lyst til igen, men helbredet kommer i første række, konstaterer Sarah Hargreaves.

Læs mere i Sjællandske

12 siders sportstillæg mandag