21. oktober 2019
Med fire mål blev Maj Thornøe (i midten) sammen med Pernille Hvid topscorer for Slagelse FH, da de for femte gang i sæsonen tabte i 1. division. Arkivfoto
Med fire mål blev Maj Thornøe (i midten) sammen med Pernille Hvid topscorer for Slagelse FH, da de for femte gang i sæsonen tabte i 1. division. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse tabte på egne fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse tabte på egne fejl
Sport - 02. november 2009 kl. 06:00
Af Hans Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Håndbold: Hvis bare Slagelse FH var lige så effektive i angrebet, som i forsvaret, havde klubben haft flere point, end tilfældet i dag.

Efter en ny kamp, hvor Tonny K. Pedersens tropper ikke var skarpe nok i afslutningen, måtte de se sig besejret for femte gang i seks kampe.

- Rent spillemæssigt gjorde vi det faktisk fint, men afslutningsmæssigt var det skidt, for at sige det pænt, forklarer træneren.

Han kunne se sit hold følge pænt med i førstehalvleg, og i starten af anden, men fra 11-9 gik det galt.

- Vi får ikke afsluttet vores angreb, og så slår Århus kontra og scorer. Mod slutningen satsede vi så lidt mere på at komme tilbage, og det er årsagen til, at nederlaget blev så stort, siger Tonny K. Pedersen.

At angrebet ikke fungerer for holdet, ærgrer træneren stort. Forsvarsmæssigt gjorde holdet det således fint.

Kampen i tal

1. division, kvinder

AGF - Slagelse FH: 26-16 (9-6)

Topscorer for AGF: Ulla Schmidt 6. Målscorere for Slagelse: Pernille Hvid og Maj Thornøe Johansen begge 4, Tina Andreasen, Julie Bang og Ana Razdorov Lyø alle 2, Mathilde Jensen og Laila Schmidt begge 1.