16. juli 2019
Annette Andersen nåede at møde de de bedste i kampene for Slagelse. Her stiger hun op over barske Anja Althaus i hjemmekampen mod Viborg.
Annette Andersen nåede at møde de de bedste i kampene for Slagelse. Her stiger hun op over barske Anja Althaus i hjemmekampen mod Viborg.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-playmaker på toårig kontrakt i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-playmaker på toårig kontrakt i Norge
Opdateret 20. maj 2012 kl. 21:59
Sport - 18. maj 2012 kl. 19:46
Af Henning Fristed
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Håndbold: Annette Jensen stopper i Slagelse FH efter bare én sæson, hvor hun har markeret sig som én af holdets bedste. Den 20-årige playmaker er klar til et nyt - og større - eventyr. Den 15 juli starter hun i den norske ligaklub Vipers på en to-årig kontrakt.

- Det blive en kæmpe-oplevelse for mig. De har et projekt, der går ud på at slutte i top-4. Jeg har været oppe op kigge, og det virker meget professionelt, fortæller Annette Jensen.

Tidspunktet for klubskiftet passer hende godt. Hun er netop i gang med et sabbatår fra studierne og kan koncentrere sig fuldt og helt om håndbolden.

- Det er som deltids-prof, så der bliver flere træninger. Selve set-up´et er mere professionelt end i Slagelse, og der er træning fem gange om ugen. Der ud over er der fysisk træning og idræt, fortæller Annette Jensen.

Hun var tæt på at få 100 procent fuld spilletid i Slagelse, hvor nu kun nåede at spille 22 kampe og score 67 mål, inden der var bud efter hende fra det høje nord.

- De har en dansk træner, Thomas Rørbæk, som tidligere bl.a. var træner for Ringkøbing. De har åbenbart fulgt mig en del, og når det bliver norsk håndbold, passer Vipers fint. Den ligger i Christiansand, så der er kun tre timers tid med færgen fra Hirtshals, fortæller Annette Jensen, som næsten ikke kan vente til den 15. juli.

- De har hentet mig som playmaker/venstre back. De er i forvejen dækket godt ind, så spillemæssigt bliver jeg presset, hvor jeg i Slagelse fik fuld spilletid, siger hun.

Læs mere i Sjællandske lørdag