19. oktober 2019
Jens Berthel Askou og hans Vendsyssel-hold skal møde nummer tre fra 1. division om en plads i næste sæsons Superligaen ovenpå søndagens 1-1-kamp mod AC Horsens.
Jens Berthel Askou og hans Vendsyssel-hold skal møde nummer tre fra 1. division om en plads i næste sæsons Superligaen ovenpå søndagens 1-1-kamp mod AC Horsens.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffet Vendsyssel-træner: Føler at vi var tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffet Vendsyssel-træner: Føler at vi var tæt på

Jens Berthel Askou må konstatere, at 1-1 ude mod AC Horsens ikke var nok. Nu venter to overlevelseskampe.

Sport - 19. maj 2019 kl. 17:48
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vendsyssel skal ud i to drabelige kampe mod nummer fra 1. division. Det står klart efter søndagens 1-1-resultat i Horsens, som betød at vendelboerne sammenlagt tabte med 1-2 til AC Horsens.

Vendsyssel fik ellers pustet liv i håbet om at sikre sig overlevelsen, da forsvarsspilleren Søren Henriksen udlignede i kampens slutfase, men det sidste nødvendige mål udeblev.

Derfor var Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou skuffet efter kampen.

- Vi er skuffede, fordi vi føler, at vi var tæt på. Vi leverede en fremragende indsats og fik skabt det nødvendige tryk til slut i kampen, siger han.

Vendsyssel-målscoreren, Søren Henriksen, deler trænerens syn på kampen.

- Det er enormt ærgerligt, og sindssygt skuffende. Vi havde håbet, at vi kunne afgøre det mod Horsens.

Ifølge ham skal nogle af de takter, som oprykkerne leverede mod Horsens, tages med videre til de næste to kampe.

- Vi skal fortsætte med noget af det, vi viste mod Horsens. Vi skal dog blive bedre til at skabe chancer. Det er svært at score mål, når vi ikke skaber åbne chancer. Vi skal blive bedre på den sidste tredjedel, siger han.

Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou er optimistisk frem mod de kommende kampe, hvor superliga-skæbnen skal afgøres.

- Vi kommer til at møde en helt anden type modstander. Lige meget hvem det bliver, så bliver det et hold, der har lidt mere flow i deres spil. Det giver os gode muligheder, for det har vi haft det godt med i sæsonen.

- Men nu skal vi sunde os. Vi får en mulighed mere, og den skal vi nok blive klar til at gribe, det er der ingen tvivl om, siger Jens Berthel Askou.

Vendsyssel skal møde tredjepladsen fra 1. division, som kan blive Fremad Amager, Lyngby eller Næstved. Sidste spillerunde i landets næstbedste række er i næste weekend.