27. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skotlands målscorer: Kroatien og Modric var bare for stærke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skotlands målscorer: Kroatien og Modric var bare for stærke

Både Callum McGregor og landstræner Steve Clarke erkender, at Skotland var overmatchet i kamp mod Kroatien.

Sport - 23. juni 2021 kl. 01:04
Af Ritzau

Kroatien og især Real Madrid-stjernen Luka Modric var for stor en mundfuld for Skotland i tirsdagens EM-kamp i gruppe D.

Det erkender den skotske midtbanespiller Callum McGregor efter nederlaget på 1-3, som sender skotterne ud af slutrunden efter gruppespillet.

- Det var en hård læringsoplevelse i aften mod nogle virkelig topspillere, men det giver dig bare sulten til at komme tilbage igen, siger McGregor, der stod for Skotlands mål.

Det var McGregors første mål for landsholdet og Skotlands første scoring ved en slutrunde i 23 år.

- Det er altid rart at score og få mit første mål på landsholdet, men i sidste ende er vi skuffede over resultatet, siger midtbanespilleren fra Celtic.

- Gutterne er helt nede. Tilhængerne var fantastiske, og vi vil gerne takke dem, siger han om de 12.000 tilskuere på Hampden Park i Glasgow.

Efter at McGregor havde udlignet Nikola Vlasics føringsmål for Kroatien, viste Luka Modric, hvorfor han i 2018 blev kåret som vinder af Ballon d'Or foran Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Fra kanten af straffesparksfeltet bankede Modric med ydersiden bolden op i krydset, og han stod også for det hjørnespark, som Ivan Perisic omsatte til 3-1, hvilket endegyldigt slukkede hjemmeholdets håb om at gå videre.

- Det er den slags, man er oppe imod på det her niveau, siger McGregor om Modrics perlemål

Skotland måtte stille op uden Chelsea-spilleren Billy Gilmour, der var blevet testet coronapositiv. Dermed manglede holdet en spiller på midtbanen, som havde bare tilnærmelsesvis samme klasse som Kroatiens midtbane.

- Kroatien var overordnet det bedste hold på aftenen, og nogle gange må man bare acceptere, at sådan er det, siger Skotlands landsholdstræner, Steve Clarke.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?