21. september 2020
Fabio Grosso scorede i VM-semifinalen i 2006, da Italien slog Tyskland. I finalen mod Frankrig scorede han i straffesparkskonkurrencen.
Fabio Grosso scorede i VM-semifinalen i 2006, da Italien slog Tyskland. I finalen mod Frankrig scorede han i straffesparkskonkurrencen.
Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Serie A-klub fyrer verdensmester efter fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serie A-klub fyrer verdensmester efter fire uger

Fabio Grosso er færdig i Brescia, som ansatte ham 5. november. Hans forgænger er genansat som cheftræner.

Sport - 03. december 2019 kl. 07:21
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire uger.

Så lang tid fik den italienske VM-helt fra 2006 Fabio Grosso i jobbet som cheftræner for Serie A-klubben Brescia, før han mandag aften blev kylet ud af klubben igen.

Siden han blev ansat 5. november, har Brescia tabt tre ud af tre kampe i Serie A med en kedelig målscore på 0-10, og det var grelt nok til at koste en fyreseddel.

I stedet har klubben genindsat Eugenio Corini i cheftrænersædet. Da Corini blev fyret i starten af november, lå Brescia næstsidst i Serie A, men siden er holdet dumpet ned på sidstepladsen og har fem point op til redning efter 14 ud af 38 spillerunder.

I sin korte tid som Brescia-træner nåede Fabio Grosso at gøre sig bemærket, da han til udekamp mod AS Roma udelod problembarnet Mario Balotelli i truppen, fordi angriberen havde været for doven til træning.

I sommeren 2006 blev Fabio Grosso helt i Italien, da han spillede en nøglerolle i landets VM-guld.

Venstrebacken scorede i den forlængede spilletid i semifinalen mod Tyskland, og i VM-finalen scorede han på det afgørende straffespark i straffesparkskonkurrencen mod Frankrig.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?