17. april 2021
Christian Gross lykkedes aldrig med at få vendt bøtten i Schalke.
Christian Gross lykkedes aldrig med at få vendt bøtten i Schalke.
Foto: Sebastian Gollnow/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Schalke fyrer sportsdirektør og endnu en cheftræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Schalke fyrer sportsdirektør og endnu en cheftræner

Schalke 04 har fyret cheftræner Christian Gross, mens også sportsdirektør Jochen Schneider får sparket.

Sport - 28. februar 2021 kl. 12:33
Af Ritzau

Den kriseramte bundesligaklub Schalke 04 får sin femte cheftræner i denne sæson.

Indtil videre er det dog uklart, hvem som skal overtage trænerposten i klubben, som søndag har fyret cheftræner Christian Gross og sportsdirektør Jochen Schneider samt tre andre medarbejdere i den sportslige sektor.

Klubben skriver om fyringerne på sin hjemmeside, hvor den også fortæller, at mandagens træning i Schalke vil blive varetaget af de fysiske trænere.

- Fyringerne har været uundgåelige siden de skuffende forestillinger mod Dortmund og Stuttgart. Den sportslige situation er tydelig, og vi bliver nødt til at tænke længere frem end slutningen på sæsonen, siger Jens Butcha, der er bestyrelsesformand hos Bundesligaens bundprop.

Christian Gross blev ansat 27. december, men han har ikke kunnet få vendt resultaterne i den underpræsterende storklub.

Målene er fortsat med at hagle ind, og lørdag tabte klubben 1-5 ude til Stuttgart. Ugen ind blev opgøret mod ærkerivalen Dortmund tabt med 0-4 på eget græs.

Efter sæsonens første 23 ligakampe har holdet blot hentet ni point, og målscoren lyder på horrible 16-61. Der er ni point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

David Wagner blev fyret i september sidste år, og så tog Manuel Baum over. Baum blev fyret 18. december, hvorefter Huub Stevens agerede midlertidig cheftræner indtil Christian Gross' ansættelse.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?