19. januar 2021
Ronnie Bendtsen skifter fra FC Vestsjælland til FC Roskilde.
Ronnie Bendtsen skifter fra FC Vestsjælland til FC Roskilde.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ronnie Bendtsen til FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ronnie Bendtsen til FC Roskilde
Opdateret 24. januar 2014 kl. 14:08
Sport - 23. januar 2014 kl. 16:53

Ronnie Bendtsen skal i den kommende sæson spille for FC Roskilde, og det betegner direktør Bo Knudsen som noget af et scoop.
Den 29-årige Ronnie Bendtsen, der netop har skrevet under på en toøårig kontrakt, stammer fra Ringsted. Han har tidligere spillet i HB Køge og Køge Boldklub, men skifter til FC Roskilde fra FC Vestsjælland.

- Vi har allerede et godt og homogent hold, hvilket har gjort, at vi har kunnet vente til den helt rigtige profil kom indenfor rækkevidde. Især vil vi godt forstærke os i venstresiden, og her er Ronnie jo bare den helt rigtige, da han rummer både forsvars- og angrebsevner i den side, siger træner Anders Theil.

Ronnie Bendtsen har pillet for FC Vestsjælland siden 2012 men har tidligere repræsenteret Ringsted, Næstved, HB Køge og Brøndby.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet finde sammen og ser frem til at komme med på et hold, som jeg synes spiller en omgang positiv fodbold. Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg i FC Roskilde kommer til at spille sammen med flere spillere, som jeg kender og har spillet sammen med i bl.a. Køge og Næstved, siger Ronnie Bendtsen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?