30. oktober 2020
Vincenzo Nibali imponerede ikke stort i Tirreno-Adriatico for nylig, men han agter at køre sin chance i Milano-Sanremo, som han tog en flot sejr i sidste år.
Vincenzo Nibali imponerede ikke stort i Tirreno-Adriatico for nylig, men han agter at køre sin chance i Milano-Sanremo, som han tog en flot sejr i sidste år.
Foto: Giuseppe Cacace/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nibali vil holde øje med Quick-Step i titelforsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nibali vil holde øje med Quick-Step i titelforsvar

Vincenzo Nibali vandt sidste års Milano-Sanremo, men hans form er ikke i top, og han frygter Quick-Step.

Sport - 22. marts 2019 kl. 10:57
Af Ritzau

Klassikeren Milano-Sanremo, det første af årets fem monumenter, fik en smuk afslutning sidste år, da Vincenzo Nibali kørte væk på den kendte Poggio-stigning med godt seks kilometer til mål.

Lørdag skal "Hajen fra Messina", som han også kaldes, forsøge at gentage triumfen, men han kommer ikke til løbet som en af de største favoritter med sine seneste resultater in mente.

arrow Læs også: Julian Alaphilippe efter triumf: Hele holdet græd

- I mit seneste løb (Tirreno-Adriatico, red.) var resultatet ikke som forventet, men jeg føler, at jeg bliver bedre og bedre, siger Nibali ifølge AFP.

Sejren til Nibali i 2018 kom lidt overraskende, da løbet med undtagelse af Poggio-stigningen ikke hører til blandt de mest kuperede monumenter.

Løbet har overvejende hurtige folk på listen over vindere. Den tæller blandt andre Erik Zabel, Mario Cipollini og i nyere tid Mark Cavendish, Alexander Kristoff og Arnaud Démare.

Nibali forsøger da heller ikke at snakke sig selv op som favorit, og især Quick-Step står med gode kort på hånden, mener han.

- De mest alvorlige konkurrenter er Julian Alaphilippe og Elia Viviani. Quick-Step kan spille på begge kort. Viviani i spurten og Alaphilippe til et angreb i finalen, mener han.

Og den vurdering er Alaphilippe ikke uenig i. Han kommer med to dugfriske etapesejre fra Tirreno-Adriatico, mens holdkammeraten Viviani tog en enkelt.

- Jeg føler mig godt kørende og kommer med stor selvtillid efter to etapesejre. Holdet er solidt og mangler ikke muligheder, som man kan se, siger franskmanden ifølge Cyclingnews.

Milano-Sanremo er med sine næsten 300 kilometer det længste endagsløb i moderne cykling.

Med syv sejre i løbet er legenden Eddy Merckx den mest succesrige rytter i løbets historie, som går tilbage til 1907.

arrow Alaphilippe spurter sig til sejr i Milano-Sanremo
23. marts 2019 kl. 17:03 Opdateret: kl. 17:04
arrow Søren Kragh får stor rolle i maratonklassiker
23. marts 2019 kl. 08:48 Opdateret: kl. 08:50
arrow Cort skal have spidset albuerne til klassikersæsonen
23. marts 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 07:00
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?