25. maj 2020
Cheyenne Knight (foto) fra USA fik søndag sin første sejr på LPGA-touren. Danske Nanna Koerstz Madsen sluttede på en delt 16.-plads.
Cheyenne Knight (foto) fra USA fik søndag sin første sejr på LPGA-touren. Danske Nanna Koerstz Madsen sluttede på en delt 16.-plads.
Foto: Chuck Burton/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nanna Koerstz Madsen får hæderlig placering i Texas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nanna Koerstz Madsen får hæderlig placering i Texas

Den danske golfspiller slutter på en 16.-plads i LPGA-turnering, hvor tre amerikanere kæmpede om sejren.

Opdateret 07. oktober 2019 kl. 01:08
Sport - 07. oktober 2019 kl. 01:06
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske golfspiller Nanna Koerstz Madsen formåede ikke at rykke yderligere op i feltet på sidstedagen af LPGA-turneringen Volunteers of America i Texas.

Danskeren indledte runden på en 16.-plads, og det blev også hendes endelige placering efter en runde i 71 slag, hvilket svarer til banens par.

Nanna Koerstz Madsen fik en god start med en birdie på første hul, men på tredje hul - et par fire - brugte hun seks slag. Siden blev det til yderligere fire birdies og tre bogeys. Samlet endte hun med en score i fem under par.

Kampen om førstepladsen blev et internt amerikansk opgør mellem tre spillere. Det endte med en sejr til den 22-årige Cheyenne Knight, der kommer fra Texas og debuterede på LPGA-touren i år.

Efter en runde i 66 slag sluttede hun samlet i 18 slag under par. Det var to bedre end Brittany Altomare og Jaye Marie Green, som delte andenpladsen i 16 slag under.

Det er Cheyenne Knights første LPGA-sejr, og den indbringer hende karrierens største pengepræmie på 195.000 dollar. Det svarer til godt 1,3 millioner kroner. Desuden er hun med sejren sikret yderligere to år på LPGA-touren.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?