11. december 2018
Nykøbing Falster Håndboldklub og Kristina Kristiansen er videre i Champions League efter sejr i Polen fredag.
Nykøbing Falster Håndboldklub og Kristina Kristiansen er videre i Champions League efter sejr i Polen fredag.
Foto: Scanpix/Claus Fisker/arkiv.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: NFH-træner jagter flere CL-point mod Krim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NFH-træner jagter flere CL-point mod Krim

De danske mestre slutter mod Krim fra Slovenien, og her kan NFH sikre sig flere point med i hovedrunden.

Sport - 10. november 2017 kl. 21:19
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nykøbing Falster Håndboldklub kan med en sejr i sidste gruppekamp i Champions League sikre sig yderligere point med over i hovedrunden.

Derfor er al fokus på opgøret mod Krim fra Slovenien, som kommer på besøg i det danske mesterholds sidste kamp i gruppespillet.

- Kampen mod Krim er vigtig, for vi vil gerne have pointene med. Jeg glæder mig meget til den kamp. Det bliver et brag af en kamp i Næstved med 3000 mennesker, og vi glæder os, siger NFH-træner Jakob Larsen.

Han kunne fredag se sit mandskab besejre Vistal Gdynia fra Polen på udebane, og NFH kunne rejse hjem med en sejr på 36-28.

Det betyder, at det danske mandskab nåede op på seks point i gruppe A ligesom CSM Bucuresti og Krim, der dog begge har spillet en kamp færre.

Vinder NFH over Krim, vil det danske hold tage fire point med sig videre til hovedrunden.

De danske mestre gik til pause foran med fem mål, men pludselig kom polakkerne tilbage i anden halvleg og fik udlignet til 18-18.

Dermed var der atter spænding i opgøret, men det rystede ikke Jakob Larsen. Hele ni scoringer i træk fra NFH efterfølgende lukkede da også al spænding ude.

- Jeg kiggede ikke så meget på tavlen i dag, for det handlede meget om at gøre arbejdet i de enkelte situationer. Vi har før prøvet der med at tænke: "Åh nej, nu kommer de op".

- Det virker ikke at tænke sådan, for så er det, at det først går galt. Det handlede om at blive ved med at tro på, at det vi gjorde var rigtigt og få justeret forsvaret, siger Jakob Larsen.