10. juli 2020
José Mourinho kunne takke Christian Eriksen for en god indsats, da danskeren kom ind og var med til at vende 0-2 til en sejr over Olympiakos i Champions League i sidste uge.
José Mourinho kunne takke Christian Eriksen for en god indsats, da danskeren kom ind og var med til at vende 0-2 til en sejr over Olympiakos i Champions League i sidste uge.
Foto: Eddie Keogh/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mourinho: Eriksen er upåvirket af kontraktsituation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mourinho: Eriksen er upåvirket af kontraktsituation

Christian Eriksen og to holdkammerater agerer professionelt trods snarligt kontraktudløb, siger José Mourinho.

Sport - 03. december 2019 kl. 14:02
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til sommer, og det samme gør Premier League-klubbens kontrakter med forsvarsspillerne Jan Vertonghen og Toby Alderweireld.

Selv om spillernes fremtid er usikker, påvirker det ikke deres engagement i Tottenham. Det siger klubbens nye manager, José Mourinho, da han bliver spurgt til trioens fremtid på et pressemøde.

- Jeg vil ikke tale om personlige ting her, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke talte med Daniel Levy (Tottenhams bestyrelsesformand, red.) om Eriksen, Alderweireld og Vertonghen.

- Det vigtige er, at de alle er professionelle, engagerer sig i Tottenham og har en fantastisk forståelse for, hvad klubben kræver af dem.

- Så de er alle tre klar til at spille, de er alle tre klar til at glemme deres kontraktforhold, siger Mourinho.

Tidligere har portugiseren givet udtryk for, at han vil benytte spillere, der dedikerer sig til Tottenham. Det har ramt Christian Eriksen, der er startet ude i Mourinhos tre kampe i spidsen for Tottenham.

Onsdag aften skal Tottenham en tur til Old Trafford for at møde Manchester United. Det er første gang, at José Mourinho skal tilbage som modstander på Old Trafford, siden han blev fyret i United sidste år.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?