13. november 2019
Kevin Magnussen og Haas håber på at score point igen i Silverstone.
Kevin Magnussen og Haas håber på at score point igen i Silverstone.
Foto: Matthew Childs/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magnussen og Haas halter efter på Silverstone-banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magnussen og Haas halter efter på Silverstone-banen

Romain Grosjean leverede langsomme tider i de første træninger i Silverstone. Kevin Magnussen kørte sig op.

Sport - 12. juli 2019 kl. 13:06
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen (Haas) blev noteret for 16.- og 12.-hurtigste tid ved de to første træninger fredag forud for weekendens britiske Grand Prix.

Generelt leverede Haas ikke noget spektakulært i træningerne. Som noget positivt kan Magnussen trods alt konstatere, at han kørte hurtigere end teamkammerat Romain Grosjean.

Franskmanden, der blandt andet måtte skifte frontvinge undervejs i første træning, blev noteret for 19.- og 18.-bedste tid.

Grosjean kiksede i den første træning totalt på vej ud af pitten og ramte muren, så frontvingen på Haas-raceren røg af.

Han måtte derefter ud på banen og køre en hel omgang for at komme tilbage til garagen for at få en ny frontvinge på.

Kun Robert Kubica (Williams) var langsommere end Grosjean i første træning, mens Grosjean trods alt også fik sat George Russell i den anden Williams i træning nummer to.

Så gik det bedre for en anden franskmand. Pierre Gasly (Red Bull) var nemlig hurtigst i første træning foran Valtteri Bottas (Mercedes). Gasly blev noteret for tiden 1 minut og 27,173 sekunder.

I den anden træning var Bottas hurtigst med tiden 1 minut og 26,732 sekunder. Teamkammerat og regerende verdensmester Lewis Hamilton fulgte lige efter. Hamilton er i front af VM-stillingen foran Bottas.

Magnussen var næsten 3,5 sekunder langsommere end Gasly i første træning. I den anden træning var afstanden til den hurtigste tid nede på 1,3 sekunder.

Mens Haas ikke leverede noget spektakulært til træningerne, så kan det samme ikke siges om optakten til løbsweekenden.

I onsdags skrev teamets navnesponsor, den britiske energidrikproducent Rich Energy, ud af det blå på sin Twitter-profil, at man med øjeblikkelig virkning droppede sponsoratet hos Haas.

Grunden var de dårlige resultater, som Haas har leveret i sæsonen. Især ved det seneste løb i Østrig, hvor Haas havde det svært mod Williams, som ellers er feltets klart mest langsomme bil.

Dagen efter meldte Rich Energy så ud, at virksomhedens Twitter-profil var blevet hacket, og at man ikke har trukket sig som navnesponsor.