21. april 2021
Joakim Mæhle lavede en assist i Atalantas sejr.
Joakim Mæhle lavede en assist i Atalantas sejr.
Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mæhle tager hovedrolle i danskermøde i Italien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mæhle tager hovedrolle i danskermøde i Italien

Joakim Mæhle lagde op til et mål og fik selv en scoring annulleret, da Atalanta slog Sampdoria.

Sport - 28. februar 2021 kl. 14:25
Af Ritzau

Den danske landsholdsspiller Joakim Mæhle fortsætter med at vise god form i sin nye tilværelse som Serie A-spiller for Atalanta.

Mæhle tilspillede sig en hovedrolle, da Atalanta på udebane vandt 2-0 over Sampdoria med den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mikkel Damsgaard i startopstillingen.

I anden halvleg fik Mæhle først en scoring annulleret, men tog senere revanche med et perfekt oplæg til holdkammeraten Robin Gosens' scoring til 2-0.

Mæhle sendte et indlæg fra højre helt over til bageste stolpe, hvor Gosens pressede sig ind mellem to forsvarere og prikkede bolden i nettet.

Forinden troede danskeren kortvarigt, at han havde scoret sit første mål for sin nye klub. Kort efter pausen bankede han bolden i nettet, men scoringen blev annulleret for offside.

Atalanta havde klar overvægt i spil og målforsøg og bragte sig foran 1-0 kort før sidebyttet ved Ruslan Malinovsky.

For Sampdoria spillede Mikkel Damsgaard 67 minutter, inden træner Claudio Ranieri valgte at hive den unge offensivspiller ud.

Sejren er Atalantas tredje på stribe i Serie A, hvor holdet nu befinder sig på fjerdepladsen. Roma har dog mulighed for at vinde placeringen tilbage ved at slå Milan senere søndag.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?