18. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målshow holder AGF i hælene på Brøndby i eSuperligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målshow holder AGF i hælene på Brøndby i eSuperligaen

En storsejr på 8-1 til Fatih "FifaÜstun" Üstun var den store oplevelse i tredje runde af eSuperligaen.

Sport - 12. november 2018 kl. 22:18
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fatih "FifaÜstun" Üstun fra AGF var den helt store oplevelse, da tredje runde af eSuperligaen mandag blev spillet.

Efter at Lars "PrimeTurbo" Korreborg havde tabt 1-2 i det første af de to opgør mod FC Helsingør, lammetævede Üstun Helsingørs Tamer "TT" Taser med hele 8-1 i en ren nedsabling i kamp to.

Dermed har AGF stadig maksimumpoint, og det er kun en lidt dårligere målscore, der holder østjyderne bag Brøndby i stillingen. Også OB har maksimumpoint efter de tre første runder.

Üstun var fra første til sidste sekund sin modstander fuldstændig overlegen, og han leverede det ene pragtmål efter det andet. Blandt andet vippede han med Neymar bolden op til sig selv og saksede den helt op i målhjørnet.

AGF snuppede midlertidigt førstepladsen, men i topopgøret mellem Brøndby og FC Midtjylland tog holdet fra Vestegnen en sikker samlet sejr på 7-2.

Især Daniel "Dingo" Kristensen imponerede med en sejr på 4-0, som sørgede for, at Brøndbys målscore er tre mål bedre end AGF's.

Forhåndsfavoritterne fra FC København slog AaB, men det var igen uden at overbevise. August "Agge" Rosenmeier fik kun 1-1, og det var kun på en god anden halvleg, at Marcus "Marcuzo" Jørgensen tog en sejr på 4-1.

Holdet har syv point efter to sejre og en uafgjort i sidste runde mod Randers FC.

Fatih "FifaÜstun" Üstun er topscorer i eSuperligaen med sin 15 mål i tre kampe. Daniel "Dingo" Kristensen er nummer to med 11 mål, men han har til gengæld kun indkasseret en enkelt scoring i tre kampe.

Fjerde runde af eSuperligaen spilles tirsdag.