9. august 2020
Sønderjyskes Mads Albæk (til højre) ses her i duel med Lyngbys Jesper Christjansen i onsdagens superligakamp, der endte uafgjort.
Sønderjyskes Mads Albæk (til højre) ses her i duel med Lyngbys Jesper Christjansen i onsdagens superligakamp, der endte uafgjort.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby deler med Sønderjyske i generalprøve til gyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby deler med Sønderjyske i generalprøve til gyser

Lyngby fik en blandet optakt til overlevelseskampene mod Hobro, da holdet onsdag spillede 1-1 mod Sønderjyske.

Opdateret 08. juli 2020 kl. 22:02
Sport - 08. juli 2020 kl. 22:00
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formsvage Lyngby afsluttede onsdag nedrykningsspillets pulje 1 med at spille 1-1 mod Sønderjyske og kan nu rette fokus mod de altafgørende kampe, der venter.

I to drabelige opgør mod Hobro kæmper Lyngby for livet i Superligaen, og de kongeblå går ind til playoffkampene uden sejr i de seneste ti ligakampe.

arrow Læs også: På mandag gælder det Hobro: Lyngby fik tanket selvtillid med 1-1 mod SønderjyskE

Lyngby lignede i første halvleg mod Sønderjyske ikke et hold, der hører til i Superligaen, og sønderjyderne gik derfor til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen fik Lyngby dog bedre styr på spillet og kæmpede sig tilbage takket være en scoring af indskiftede Magnus Warming.

Mens Lyngby har to nervepirrende kampe at forberede sig til, er Sønderjyskes sæson nu færdig, eftersom holdet trækkes ud af Superligaens europaplayoff grundet sidste uges pokaltriumf.

Sønderjyderne havde hele ni ændringer i startopstillingen, men de mange nye spillere gjorde en god figur fra start.

Efter ti minutter fik Lyngby dog en gylden mulighed i form af et straffespark, men Nikola Mirkovic i Sønderjyske-målet reddede Emil Nielsens forsøg.

De fleste gange Lyngby havde optræk til noget i første halvleg, gjorde helt basale fejlafleveringer, at chancerne løb ud i sandet.

Sønderjyske var uhyre nærgående i det 19. minut, da Emil Frederiksen ramte stolpen, men seks minutter senere lykkedes det for gæsterne.

Her kiksede Lyngbys opdækning ved et hjørnespark, og så kunne angriberen Peter Christiansen ugeneret stange Sønderjyske i front.

Lyngby fik aldrig sat spillet før pausen, men værterne kom ud med god energi til anden halvleg og skabte hurtigt et par gode chancer.

I det 54. minut kom udligningen, da Magnus Warming med hiv og sving fik styret et indlæg fra venstre side i nettet til 1-1. Lyngby faldt en smule i niveau efter scoringen.

Begge hold havde løse chancer til at tage sejren til sidst, men helt store blev mulighederne ikke, så opgøret endte uden vinder på Lyngby Stadion.

arrow Lyngby glæder sig over hjemmebanefordel i skæbnekamp
08. juli 2020 kl. 23:09 Opdateret: kl. 23:10
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?