21. september 2019
Nikolaj Ehlers og Winnipeg er ude af slutspillet i NHL. Danskeren er skadet, og det kan betyde, at klubben ikke lader profilen deltage i det kommende VM med Danmarks ishockeylandshold.
Nikolaj Ehlers og Winnipeg er ude af slutspillet i NHL. Danskeren er skadet, og det kan betyde, at klubben ikke lader profilen deltage i det kommende VM med Danmarks ishockeylandshold.
Foto: Jason Halstead/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landstræner regner ikke med skadet Ehlers til ishockey-VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner regner ikke med skadet Ehlers til ishockey-VM

Nikolaj Ehlers spillede i NHL-slutspillet på en sprøjte og er tvivlsom til VM. Afbud fra Jannik Hansen.

Sport - 21. april 2019 kl. 10:57
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers kommer sandsynligvis ikke med til næste måneds VM i Slovakiet, selv om danskerens sæson er forbi i NHL.

Selv om 23-årige Nikolaj Ehlers er gået på isen for Winnipeg Jets, så fortæller landstræner Heinz Ehlers, at hans søn døjer med en skade.

- Lige nu er jeg godt nok ikke fortrøstningsfuld, hvis jeg skal være helt ærlig, siger Heinz Ehlers om VM-chancen til DR Sporten.

Landstræneren forklarer, at Nikolaj Ehlers blev alvorlig skadet i en kamp mod St. Louis Blues, der natten til søndag gjorde en ende på Winnipegs NHL-sæson.

- Han fik skaden i den femte slutspilskamp, men spillede den sjette kamp på indsprøjtninger. Derfor bliver vi nødt til at afvente, om klubben vil lade ham spille VM, siger Heinz Ehlers.

I forvejen må landstræneren se bort fra flere NHL-profiler til VM i Slovakiet. Blandt andre har Frans Nielsen valgt at stå over.

Søndag oplyser rutinerede Jannik Hansen til TV2 Sport, at han bliver hjemme fra slutrunden, efter at han netop har været med til at sikre CSKA Moskva det russiske mesterskab.

Jannik Hansen har gennem mange år spillet i NHL for Vancouver Canucks og San Jose Sharks.

- Det bliver ikke til VM i denne omgang. Hvis jeg skal til VM, forlænger jeg sæsonen med halvanden måned, og det kan jeg ikke over for familien, som jeg ikke har set det meste af året, siger han til tv-stationen.

Danmark spiller sin første VM-kamp 11. maj, hvor modstanderen er Frankrig.