27. september 2021
Lasse Andersson blev hjulpet ud efter et vrid på anklen allerede efter 12 minutter.
gallery icon

Se billedserie

Lasse Andersson blev hjulpet ud efter et vrid på anklen allerede efter 12 minutter.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landstræner nedtoner Andersson-skade efter ny storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner nedtoner Andersson-skade efter ny storsejr

Lasse Anderssons ankelskade er ikke nødvendigvis så slem, som den kunne se ud, fortæller Nikolaj Jacobsen.

Sport - 28. juli 2021 kl. 04:48
Af Ritzau

Det så ikke opløftende ud, da bagspilleren Lasse Andersson allerede efter 12 minutter af Danmarks håndboldkamp mod Bahrain måtte hjælpes fra banen efter et vrid på anklen.

Men landstræner Nikolaj Jacobsen regner ikke med, at der er tale om en alvorlig skade efter sejren på 31-21.

- Han har vredet om på foden, men han havde ikke følelsen af, at han vred helt rundt. Så lad os afvente og se, hvordan det ser ud om et par dage.

- Jeg har stadig store forhåbninger om, at Lasse spiller igen i turneringen. Nu har vi to kampe, hvor vi ikke ubetinget behøver at bruge Lasse, så det er for tidligt at sige, siger Nikolaj Jacobsen.

Han måtte hive sine spillere tidligt op til kampen, der startede allerede klokken 9 lokal tid.

- Vi havde en god optakt. Vi stod op 05.30, nogle lidt før. Der var lidt stille, men vi hørte musik i bussen for at få lidt stemning. Vi spiste lidt senere end normalt før en kamp, og nogle var ude at cykle for at få gang i benene.

- Normalt ser vi video inden en kamp, men det droppede jeg i dag. Jeg frygtede, at de ville falde i søvn, og nu havde vi lige fået dem op, fortæller landstræneren med et grin.

Han synes, at spillerne præsterede fint under de anderledes omstændigheder.

- Når man tænker på, at Bahrain burde have slået Sverige og Portugal i de første kampe, er jeg meget tilfreds med, at vi førte med 13 mål efter 47 minutter.

Landstræneren var dog knap så tilfreds, da han mod slutningen af første halvleg kaldte til timeout. Danskerne havde et kvarter, hvor blot to bolde blev sendt i kassen.

- Jeg synes jo, vi fik en god start og var klar, og vi kom på 5-1, men så var det som om, vi sjuskede med nogle afslutninger, og vi havde lidt en ørkenvandring i et kvarter.

- Det ændrede dog ikke ved, at Danmark til sidst snuppede den tredje storsejr på stribe ved OL, og dermed er kvartfinalen hjemme inden de sidste gruppekampe mod Portugal og Sverige.

- Nu bliver det en balancegang med spillerne, vi bruger, for nu er kvartfinalen den vigtigste kamp. Placeringen er ikke så vigtig, for uanset hvad venter der en svær kvartfinale, vurderer Jacobsen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?