19. august 2019
Henrik Kildentoft er ny mand i Næstved. Her ses han sammen med direktør i Senobis Thomas Skov Nielsen. Senobis har hjulpet med at skaffe Kildentoft til Næstved, hvor han blandt andet bliver kontorelev hos Senobis.
Henrik Kildentoft er ny mand i Næstved. Her ses han sammen med direktør i Senobis Thomas Skov Nielsen. Senobis har hjulpet med at skaffe Kildentoft til Næstved, hvor han blandt andet bliver kontorelev hos Senobis.
Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kildentoft til Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kildentoft til Næstved
Opdateret 08. juli 2015 kl. 15:46
Sport - 08. juli 2015 kl. 15:36
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Boldklub er for alvor ved at have holdet til den kommende sæson på plads. Seneste tilføjelse er den rutinerede forsvarsspiller Henrik Kildentoft.

Efter et halvt år i Vendsyssel er den tidligere Brøndby og FC Nordsjælland-spiller nu klar til at tørne ud for Næstved, som han har lavet en tre år lang kontrakt med.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med, at det bliver Næstved, jeg skal spille for. Jeg har prioriteret, at det er en sjællandsk klub, jeg kom tilbage til. Jeg bor i Herfølge, så det passer perfekt, at det bliver Næstved, jeg skal spille for, siger Henrik Kildentoft.

Den 30-årige forsvarsspiller, der står noteret for 47 U-landskampe glæder sig til at få noget stabilitet og ro omkring sin fodboldkarriere, der har budt på mange klubskifter de seneste år. For mange hvis man spørger Kildentoft.

- Det har kostet lidt på mit niveau, at jeg har skiftet klub så mange gange, så jeg er ikke på samme niveau, som da jeg spillede i FCN. Det er dog mit klare mål, at jeg skal tilbage på det niveau, og det tror jeg er muligt, når jeg for noget kontinuitet ind med de her tre år, siger Henrik Kildentoft.

Ved siden af fodbolden har Kildentoft fået sig en læreplads hos Senobis.

- Det passer rigtig godt, at jeg også får lov til at tænke lidt på tiden efter fodbold, men jeg vil gerne understrege, at den her kontrakt ikke er min sidste, siger Kildentoft, der var med ved onsdagens Næstved-træning.

Læs mere i torsdagens udgave af Sjællandske.