2. juli 2020
Thorbjørn Olesen er på startlisten i Jyske Bank Danish PGA Championship, men det vides endnu ikke, om han får lov til at spille. Ikke på grund af den sag, der har holdt ham ude af international topgolf i 11 måneder men på grund af de nuværende coronaregler.
gallery icon

Se billedserie

Thorbjørn Olesen er på startlisten i Jyske Bank Danish PGA Championship, men det vides endnu ikke, om han får lov til at spille. Ikke på grund af den sag, der har holdt ham ude af international topgolf i 11 måneder men på grund af de nuværende coronaregler.
Foto: Peter Cziborra/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karantæneregler kan spænde ben for danske golfstjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karantæneregler kan spænde ben for danske golfstjerner
Opdateret 17. juni 2020 kl. 18:09
Sport - 17. juni 2020 kl. 17:49
Af Søren Arildsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Toppen af dansk professionel golf har sat hinanden stævne, når Jyske Bank Championship i næste uge spilles på HimmerLand Golf.

Men karantæneregler i forbindelse med coronavirus kan spænde ben for, at Thorbjørn Olesen, Thomas Bjørn og Anders Hansen kommer til start.

Det skriver Ecco Tour, som arrangerer turneringen, på dets hjemmeside.

Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn bor til daglig i England, mens Anders Hansen har domicil i Spanien. Alle tre kan ryge ind i reglen om at skulle være i karantæne i 14 dage, når de vender hjem til Danmark.

Startlisten tæller ud over ovennævnte så kendte danske golfnavne som Søren Kjeldsen, Rasmus og Nicolai Højgaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Søren Hansen, Steen Tinning, Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily K. Pedersen.

I alt 33 herrer og tre damer er på startlisten i Jyske Bank PGA Championship på HimmerLand 24-26. juni.

Der bliver ikke adgang for tilskuere. Til gengæld sendes turneringen på TV3Sport.

Lokale reserver

Skulle det vise sig, at en af de tre ovennævnte spillere ikke får lov til at starte, kan det give adgang til Christian Jacobsen fra Korsør, som er førstereserve.
Andreas Hillersborg Sørensen fra Roskilde er nummer to på reservelisten, mens Peter Staalbo fra Korsør står klar som tredjereserve.

Wildcards

Turneringens syv wildcards er blevet uddelt. Blandt de syv har Jeppe Kristian fra Asserbo i Nordsjælland fået et wildcard. Og det er også tilfældet for Lasse Jensen fra Hillerød og John Axelsen fra Sorø.


Christian Jacobsen må håbe på et afbud, så han som førstereserve kan træde ind i turneringen.
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?