17. maj 2021
Brian Jørgensen stod en udmærket kamp mod også Fredericia og napper her straffekastet fra Casper Mortensen. Men lige lidt hjalp det, og sådan har det været en del gange i År 1 som første-keeper.
Brian Jørgensen stod en udmærket kamp mod også Fredericia og napper her straffekastet fra Casper Mortensen. Men lige lidt hjalp det, og sådan har det været en del gange i År 1 som første-keeper.
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jørgensen føler presset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgensen føler presset
Brian Jørgensen føler et ekstra pres i år, men har et godt samarbejde med Morten Fager.
Sport - 11. december 2009 kl. 23:40
Af Anders Kamper
HÅNDBOLD: Fra andenmålmand gennem et par sæsoner til førstemålmand i den igangværende.

Brian Jørgensen i TMS Ringsteds mål kan godt mærke forskellen. Han føler et større pres inde mellem stængerne i Ligamålet, og det bliver ikke mindre af, at boldene ofte suser forbi ham i en lind strøm.

- Selv om vi har tabt stort i nogle kampe, så føler jeg egentlig, at jeg har stået udmærket i flere kampe. Man skal tænke på, at vores præstationer afhænger af, hvordan skuddene falder, og hvis det er fra en fri skytte, så ser vi ikke godt ud, men hvis det er et presset skud, så er det noget andet, siger Brian Jørgensen.

Sidste år havde han Søren Westphal at læne sig op ad og stjæle erfaring fra.

»West« står nu hos dagens modstander fra Nordsjælland, så nu er Morten Fager fast makker.

- Det er noget andet at være rimelig fast førstemålmand, men Fager og jeg har besluttet, at vi støtter hinanden lige meget, hvordan det går. Det er hårdt at se boldene gå i mål, og presset stiger, synes jeg, når der går mange mål ind, for så vil man gerne præstere og redde holdet. Så begynder man at tænke på omgivelserne og alt muligt, og når først man begynder at tænke, så går det for alvor galt...

Siger Brian Jørgensen, der selvsagt håber, at TMS finder melodien, der fører til sejr i eftermiddag.

- Det er ingen hemmelighed, at Karsten Andersen ikke spillede op til sit bedste mod Fredericia. Han skal i gang, og hvis Mikkel Sjøberg samtidig forsætter med at hugge bolden ind og forsvaret står godt, så er vi svære at slå, siger målmanden, der har respekt for Nordsjælland, men ikke mere.

- De har mange gode spillere, men vi skal kunne slå dem, og det kan vi godt, siger Brian Jørgensen.

sporten.db sj-medier.dk
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?