30. maj 2020
Her ses Christian Eriksen under kampen mod bulgarske Ludogorets, hvor danskeren torsdag kunne notere sit første mål i den blåsorte trøje. Søndag får han en hviledag, da Inters kamp er aflyst.
Her ses Christian Eriksen under kampen mod bulgarske Ludogorets, hvor danskeren torsdag kunne notere sit første mål i den blåsorte trøje. Søndag får han en hviledag, da Inters kamp er aflyst.
Foto: Stoyan Nenov/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Inter-kamp og andre Serie A-opgør udskydes på grund af virus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inter-kamp og andre Serie A-opgør udskydes på grund af virus

79 mennesker er smittet med coronavirus i Italien. Derfor aflyses fire fodboldkampe i landets bedste række.

Sport - 23. februar 2020 kl. 00:37
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De italienske myndigheder har besluttet, at tre Serie A-kampe søndag udskydes som følge af frygt for coronavirus.

Det sker som en del af en aflysning af alle sportsbegivenheder i regionerne Veneto og Lombardiet, skriver nyhedsbureauet AFP natten til søndag dansk tid.

arrow Læs også: OVERBLIK: Coronavirus aflyser sportsbegivenheder på stribe

Blandt de udskudte kampe er blandt andet et opgør mellem fodboldholdene Sampdoria og Inter, som har danske Christian Eriksen på holdet.

Kampen skulle have været spillet på San Siro i Milano, hvor både AC Milan og Inter normalt har hjemmebane.

De andre udskudte opgør er Atalanta mod Sassuolo og Hellas Verona mod Cagliari.

Desuden oplyser Torino på sin hjemmeside, at holdets hjemmekamp mod Andreas Cornelius og Parma, der skulle være spillet søndag klokken 15, også er udsat. Klubben skriver dog ikke årsagen til udsættelsen.

Det vides ikke, hvornår opgørene spilles i stedet.

Dermed er de aflyste opgør de seneste i en lang række af sportsbegivenheder, som ikke bliver gennemført på grund af frygt for virusset.

Allerede lørdag blev en Serie B-kamp mellem Ascoli og Cremonese udskudt. Det skete omkring en time før kampstart, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Også en kamp i den tredjebedste italienske række, Serie C, mellem Piacenza og Sambenedettese samt flere ungdoms- og amatørkampe er blevet udskudt.

Italien forsøger at bekæmpe det værste udbrud af coronavirus, der hidtil er registreret i Europa.

Sent lørdag meldte de italienske myndigheder ud, at smittetallet er steget til 79, mens to mennesker er døde som følge af coronavirus i Italien.

Udmeldingen kommer, samtidig med at de italienske myndigheder har meddelt, at indbyggere hverken må forlade eller gå ind i områder, som er særligt ramt af coronavirus.

Ifølge Reuters kan aflysningen dog vise sig at være en kærkommen nyhed for Eriksens Inter på den korte bane.

Holdets træner, Antonio Conte, fortalte således lørdag ifølge Reuters, at der havde været udfordringer med at forberede sig til kampen, da man blot 72 timer inden havde spillet i Bulgarien i Europa League.

Inter ligger nummer tre i Serie A efter Lazio og Juventus.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?