12. maj 2021
Der kommer tilskuere på tribunerne til Formel 1-løbet i Monaco senere på måneden. (Arkivfoto)
Der kommer tilskuere på tribunerne til Formel 1-løbet i Monaco senere på måneden. (Arkivfoto)
Foto: Boris Horvat/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikonisk Formel 1-løb får tilskuere på tribunerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikonisk Formel 1-løb får tilskuere på tribunerne

Op mod 7500 tilskuere per dag kan få lov at følge Formel 1-racerbilerne ved Monacos grandprix senere i maj.

Sport - 04. maj 2021 kl. 22:21
Af Ritzau

Det ikoniske Formel 1-grandprix i Monacos gader får tilskuere på tribunerne. Det har myndighederne i regionen bekræftet.

Op mod 40 procent af kapaciteten vil blive udnyttet på de opstillede tribuner rundt om banen. Det svarer til, at der bliver plads til cirka 7500 tilskuere per dag.

Løbet i Monaco løber af stablen fra torsdag den 20. maj til søndag den 23. maj. Formel 1-kørerne skal i aktion torsdag, lørdag og søndag og holder fri fredag.

En stor del af tilskuerne til løbet ser normalt med fra private altaner og luksusbåde i marinaen, men der er altså også tribuner rundt om banen.

Det bliver ikke kun monegaskerne, der kan få fornøjelse af en weekend med lynhurtige biler i små, snævre gader. Gæster fra andre lande kan også få billet, hvis de møder op med en negativ coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.

Sidste år blev det ældste løb på Formel 1-kalenderen aflyst på grund af coronapandemien. Den skæbne er i denne sæson overgået Canadas grandprix.

I den kommende weekend skal kørerne i aktion i det spanske grandprix i Barcelona. Her kan 1000 medlemmer af den forening, der driver banen i Barcelona, få lov at tage plads på tribunerne.

I sæsonens første løb var der 4500 tilskuere på lægterne i Bahrain. I de seneste to løb i Italien og Portugal har der ikke været nogen tilskuere.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?