26. maj 2019
Sonni Nattestad (th.) fik rødt kort i kampen mod Sønderjyske, men både anfører og træner var meget tilfredse med holdets indsats i kampen.
Sonni Nattestad (th.) fik rødt kort i kampen mod Sønderjyske, men både anfører og træner var meget tilfredse med holdets indsats i kampen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Horsens-anfører: Folk havde lyst til at slå ihjel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens-anfører: Folk havde lyst til at slå ihjel

AC Horsens' anfører, Mathias Nielsen, er lettet over det udtryk, som Horsens lagde for dagen mod Sønderjyske.

Sport - 10. november 2018 kl. 19:07
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

AC Horsens skulle lørdag eftermiddag forsøge at vaske den dårlige præstation fra nederlaget i Vejle væk, da Sønderjyske gæstede "Den Gule Fare".

Kampen endte 1-1, og i Horsens-lejren er man glad for den præstation, der blev lagt for dagen.

- Der var en verden til forskel fra Vejle-kampen. Det var meget tilfredsstillende. Vi kunne virkelig mærke hinanden, og folk havde lyst til at slå ihjel inde på banen, siger en lettet Mathias Nielsen.

Horsens-træner Bo Henriksen er enig med sin anfører.

- Selv hvis vi havde vundet i Vejle, så havde det været en katastrofe, fordi vi ikke havde et bedre udtryk, end vi havde.

- Vi rendte rundt som hovedløse høns, og vi anede ikke, hvor vi var, siger Bo Henriksen, der peger på, hvorfor resultaterne har været svingende.

- Vi har haft lidt problemer med at finde den rigtige formation, og derfor har indsatserne været meget svingende for at sige det mildt.

- Vores topniveau er fremragende, men vores bundniveau er en katastrofe, siger Bo Henriksen.

Horsens-træneren mener, at hans mandskab var bedre end Sønderjyske på alle parametre.

- Der er rigtig mange, der skyder os i skoene, at vi ikke vil spille fodbold, men vi var da i den grad det eneste fodboldhold på banen mod Sønderjyske rent spillemæssigt.

- Vi var bedre på stort set samtlige parametre, og vi skulle også have vundet. Selv da vi var 10 mand, var vi bedre end Sønderjyske, siger Bo Henriksen.

Horsens fik en mand smidt ud med et kvarter tilbage. På trods af det gik hjemmeholdet stadig efter sejren, og Bo Henriksen erkender, at det kunne have givet bagslag at gå efter sejren.

- Selvfølgelig kunne det give bagslag, det kan jo altid ske. Men når vi præsterede, som vi gjorde, så skal spillerne også have lov til at gå efter at vinde kampen, siger Bo Henriksen.

Horsens ligger på sjettepladsen efter lørdagens uafgjorte resultat.