23. oktober 2021
FC Barcelona-angriberen Martin Braithwaite (i midten) er ude med en skade og kommer ikke til at spille flere landskampe i år, siger landstræner Kasper Hjulmand. Braithwaite blev skadet i en kamp hjemme mod Getafe 29. august, hvor billedet er fra.
FC Barcelona-angriberen Martin Braithwaite (i midten) er ude med en skade og kommer ikke til at spille flere landskampe i år, siger landstræner Kasper Hjulmand. Braithwaite blev skadet i en kamp hjemme mod Getafe 29. august, hvor billedet er fra.
Foto: Lluis Gene/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjulmand: Braithwaite er ude af VM-kvalifikationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjulmand: Braithwaite er ude af VM-kvalifikationen

Martin Braithwaite kommer ikke i aktion i flere landskampe i år, fastslår landstræner Kasper Hjulmand.

Sport - 27. september 2021 kl. 15:13
Af Ritzau

FC Barcelona-angriberen Martin Braithwaite kommer ikke i aktion i flere landskampe i indeværende kalenderår.

Det fastslår landstræner Kasper Hjulmand på et pressemøde mandag. Han har været i kontakt med Braithwaite, der er ude med en knæskade, som han er blevet opereret for.

arrow Læs også: Hjulmand ryster på hovedet af Fifa-plan om hyppigere VM

Hjulmand ved dog ikke, hvornår Braithwaite præcis kan spille fodboldkampe igen, men angriberen bliver ikke klar til Danmarks landskampe i oktober og november.

- Det bliver ikke i de her to samlinger, vi har nu. Det bliver hverken til oktober eller november, og så tager vi den derfra. Men lur mig, om ikke han kommer stærkt tilbage, siger Hjulmand.

Dermed misser Braithwaite både Danmarks kampe i VM-kvalifikationen i oktober mod Moldova og Østrig samt opgørene i november mod Færøerne og Skotland. Kampen mod skotterne spilles 15. november.

Barcelona har ikke selv sat en tidshorisont på Braithwaites skadesfravær, men spanske medier har skrevet, at danskeren er ude i tre-fire måneder. Det stemmer meget godt med Hjulmands tidshorisont.

Braithwaite blev skadet i en kamp i La Liga hjemme mod Getafe 29. august.

Hjulmand smiler, når han fortæller om en afklaret Braithwaite, der bare glæder sig til at kunne spille kampe igen.

- Han er ved godt mod. Han er jo ikke til at slå ned og mener, at han kommer stærkere tilbage. Og det skulle ikke undre mig, at han gør det. Han klør på og træner godt, siger Hjulmand.

arrow Hjulmand øjner VM-billet og fest i Parken
27. september 2021 kl. 17:00 Opdateret: kl. 17:00
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?