15. juli 2020
Christian Eriksen er næppe taget til Aalborg for at sidde på bænken, men før et stramt program med Champions League-kampe for Tottenham kommer han nok ikke til at spille hele kampen mod Luxembourg.
Christian Eriksen er næppe taget til Aalborg for at sidde på bænken, men før et stramt program med Champions League-kampe for Tottenham kommer han nok ikke til at spille hele kampen mod Luxembourg.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hareide varsler et par ændringer mod Luxembourg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hareide varsler et par ændringer mod Luxembourg

Ud fra mandagens træning ligner blandt andre Daniel Wass og Robert Skov startere mod Luxembourg.

Sport - 14. oktober 2019 kl. 18:02
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det danske fodboldlandshold tirsdag spiller testkamp mod Luxembourg i Aalborg, kommer landstræner Åge Hareide til at skifte ud på et par pladser i forhold det hold, der mødte Schweiz i lørdagens EM-kvalifikationskamp.

arrow Læs også: FAKTA: Danmark har aldrig tabt til Luxembourg

Han kan dog også love, at det fra starten af kampen ikke bliver en revolution.

- Vi får også lov til at se et par nye ansigter blandt dem, der sædvanligvis sidder ude. Men uanset hvad skal vi nok se nogle af dem, som vi plejer. Vi har en stærk trup, så vi kommer til at stille stærkt op, siger Åge Hareide på et pressemøde mandag eftermiddag.

Han vil ikke komme med konkrete navne, men han kan garantere, at de fremmødte nordjyder får lov til at se enten AaB's Lucas Andersen eller eks-AaB'eren Lasse Nielsen undervejs i kampen.

Den efterfølgende åbne træning på Aalborg Stadion gav en indikation på, at der er mere end "et par" ændringer på vej.

I forhold til startopstillingen mod Schweiz var Peter Ankersen, Mathias "Zanka" Jørgensen, Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Robert Skov og Kasper Dolberg nye.

Sekstetten var på "det rigtige hold" til træningen på bekostning af Lasse Schöne, Thomas Delaney og Andreas Cornelius samt hjemsendte Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen og Yussuf Poulsen.

Landstræneren giver ikke udtryk for, at han er 100 procent sikker på sin startopstilling, da spillernes fysiske status også er en faktor.

- Vi skal have kigget på, hvordan spillerne har reageret efter Schweiz-kampen. Det var en hård kamp, hvor vi løb meget, og vi løb otte kilometer mere end schweizerne. Det var en kraftindsats, siger Åge Hareide.

Flere hundrede fans brugte en time af deres efterårsferie på at overvære træningen, inden de efterfølgende fik autografer fra landsholdsspillerne.

arrow Åge Hareide tvivler på EM-hjælp fra Irland
15. oktober 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 07:02
arrow Irsk landstræner roser Schmeichel og Eriksen
14. oktober 2019 kl. 21:52 Opdateret: kl. 21:54
arrow U21-landsholdet fortsætter succes i EM-kvalen med sejr
14. oktober 2019 kl. 19:53 Opdateret: kl. 19:54
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?