24. juni 2021
Der har ikke været meget at juble over for HSV i sæsonafslutningen. (Arkivfoto)
Der har ikke været meget at juble over for HSV i sæsonafslutningen. (Arkivfoto)
Foto: Hannibal Hanschke/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HSV dropper træner efter kikset oprykningsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HSV dropper træner efter kikset oprykningsforsøg

Dieter Hecking er færdig i Hamburger SV efter det pinlige 1-5-nederlag, der kostede oprykningsmulighed.

Sport - 04. juli 2020 kl. 14:14
Af Ritzau

Fodboldklubben Hamburger SV skal på jagt efter en ny cheftræner.

Dieter Hecking er færdig på posten, efter at oprykningen til Bundesligaen gik i vasken. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- HSV og træner Dieter Hecking går hver sin vej. Efter en udførlig analyse og en samtale mellem Dieter Hecking og Jonas Boldt (sportsdirektør, red.) besluttede bestyrelsen, at kontrakten, der udløb 30. juni, ikke skal forlænges, lyder det fra klubben.

I sidste spillerunde var HSV afhængig af, at konkurrenten Heidenheim smed point i sidste spillerunde, hvis HSV skulle have en chance for at rykke op via playoff.

Heidenheim tabte 0-3 til Bielefeld, men det formåede HSV ikke at udnytte. I stedet blev fansene af den fallerede storklub vidner til en ydmygelse af en anden verden, da hjemmekampen mod Sandhausen, der ikke havde noget at spille for, blev tabt 1-5.

HSV rykkede direkte ned fra Bundesligaen i sæsonen 2017/18. Dermed stod det klart, at Bundesligaen for første gang nogensinde var uden HSV i tabellen.

Også i sidste sæson blev storklubben nummer fire i den næstbedste række. Dengang med ét point op til Union Berlin og Paderborn.

Hecking fik kun én sæson i HSV. Han havde en etårig kontrakt, men efter den kiksede oprykning lå det ikke i kortene med en forlængelse. Hans mission var at få HSV tilbage i Bundesligaen i sit første år, og det lykkedes han altså ikke med.

Bielefeld og Stuttgart rykker direkte op i Bundesligaen. På mandag afgøres det, om Heidenheim kommer med op, når holdet på hjemmebane møder Werder Bremen, som forsøger at beholde klubbens plads i Tysklands bedste række.

Den første playoffkamp i Bremen mellem Werder Bremen og Heidenheim sluttede 0-0.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?