26. november 2020
Andreas Christensen får et afbræk fra Chelsea i denne uge, hvor han er samlet med det danske fodboldlandshold.
Andreas Christensen får et afbræk fra Chelsea i denne uge, hvor han er samlet med det danske fodboldlandshold.
Foto: Tony O''brien/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frank Lampard gør livet sjovere for Chelsea-dansker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frank Lampard gør livet sjovere for Chelsea-dansker

Chelsea-manager Frank Lampard er ambitiøs og god til mandskabspleje, siger Andreas Christensen.

Sport - 09. oktober 2019 kl. 12:06
Af Ritzau

Hverdagen er blevet sjovere for den danske landsholdsstopper Andreas Christensen, efter at hans arbejdsgiver, Premier League-klubben Chelsea, i sommer byttede ud på managerposten.

I forhold til eksmanager Maurizio Sarri kigger nyansatte Frank Lampard oftere mod danskeren, når holdkortet skal sættes.

Andreas Christensen har spillet seks ud af otte ligakampe i denne sæson. I sidste sæson måtte han vente til december, før han fik spilletid i Premier League.

- Det er generelt lidt sjovere at være der, og jeg er også personligt startet lidt bedre end i sidste sæson.

- Der er en anden stemning omkring holdet. Der er mange, som har været på ungdomsholdene og kender klubben ind og ud, som er tilbage nu. Det skaber en stemning og et sammenhold, og det gør det sjovere at være der, siger Andreas Christensen.

Det er i høj grad tilstedeværelsen af 41-årige Lampard, der har løftet stemningen hos danskeren. I Christensens første år i Chelseas A-trup var de holdkammerater og trænede sammen dagligt.

Ifølge danskeren stiller Lampard samme krav til spillerne som træner, som han gjorde som aktiv. Englænderen bruger også sin spillerfortid konstruktivt i sin mandskabspleje.

- Frank Lampard har selv været i gamet, og han kender os spillere, og han ved, hvad vi har brug for. Indtil videre er det rigtig, rigtig godt at have fået ham.

- Når man ikke spiller, trækker han også en til siden og fortæller hvorfor. Han ved, hvor irriterende det er, hvis man ikke kender grunden til, at man ikke spiller, siger Andreas Christensen.

Storklubben er ramt af et transferforbud. Derfor kunne profilerne Eden Hazard og David Luiz for eksempel ikke erstattes, da de blev solgt til Real Madrid og Arsenal i sommer.

I stedet er det yngre spillere som Mason Mount og Tammy Abraham fra klubbens akademi, der er de nye profiler på et yngre Chelsea-hold.

Trods en ny manager samt en yngre og mindre stjernespækket trup er ambitionen i Chelsea stadig at vinde titler.

- Der er kommet yngre og mere højtråbende spillere, men ud over det, så er der det samme fokus på at vinde trofæer, og der er det samme pres på udefra, siger Andreas Christensen.

Chelsea ligger nummer fem i Premier League efter otte spillerunder.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?