21. november 2018
Martin Heinze - i midten og Horsens-dress - ny kumfer.
Martin Heinze - i midten og Horsens-dress - ny kumfer.
Foto: Bo Amstrup/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra superligaen til KFUM i serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra superligaen til KFUM i serie 1
Opdateret 29. juli 2010 kl. 07:42
Sport - 28. juli 2010 kl. 10:54
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Fodbold: Palle Olsen var så langt fra eneste "nye" ansigt, da Lillevang for første gang efter sommerferien i aftes lagde græstørv til en seriøs gang træning. For med sig havde den hjemvendte cheftræner slæbt ikke så lidt rutine fra Skjold og omegn - en hel håndfuld nu tidligere divisionsspillere er faktisk klar til at trøne ud i serie-klubben, mens en sjette nok hellere vil slå korsets tegn.

- Inden rygterne begynder at løbe for hurtigt: Ja, Poul Hübertz har også været og træne med. Han har fået lov til at holde sig i form hos os - men andet ligger der overhovedet ikke i det. Overhovedet ikke, siger Palle Olsen.

I målet vil Niels Andersen blive presset ganske alvorligt af 25-årige Andreas Rothmar, der kommer til fra LFA. Til defensiven kommer det nok største navn, Martin Heinze med superligafortid i både Esbjerg og Horsens ligesom AB nyligt er blevet skrevet på cv'et.

- Martin hjalp mig med at klare frisag i Skjold i det sidste halve år. Han - og Nicklas Thorsgaard, en stærk markeringsspiller fra Hvidovre - satser så meget på deres job i politiet, at de de ikke kan honorere de krav det stiller til træning i divisionerne, siger Palle Olsen.

Til de mere offensive opgaver har han sørget for tilgang til KFUM af Lasse Toft, der har spillet for Skive og ifølge cheftræneren er løbestærk og kan spille "alle pladser fra den centrale midtbane og frem". Og endelig - den hurtige venstrekant Teo Katergaris har været i Skjold og kommer til fra Hvidovre.