27. maj 2020
FC Nordsjælland vinder 2-0 over HB Køge
FC Nordsjælland vinder 2-0 over HB Køge
Foto: Jan Christensen / Sportsagency/Scanpix 2011)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN sejrer 2-0 over HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN sejrer 2-0 over HB Køge
En middelmådig indsats af FC Nordsjælland var nok til sejr på 2-0 over bundholdet HB Køge i Superligaen.
Opdateret 07. november 2011 kl. 15:35
Sport - 06. november 2011 kl. 17:58
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
FC Nordsjælland er tilbage i rollen som Superligaens førsteudfordrer til topholdet FC København, efter at Farum-klubben på udebane besejrede bundholdet HB Køge med 2-0 søndag.

Nordsjællænderne overtager ligaens andenplads fra FC Midtjylland, som tabte 1-4 til Silkeborg i søndagens tidlige kamp.

Set over 90 minutter var indsatsen alt andet end prangende fra FCN, som ikke spillede sig frem til meget. Til gengæld scorede medaljekandidaterne på de halvchancer, de fik.

FC Nordsjælland spillede med selvtillid og de velkendte hurtige pasninger. Flot så det ud, men angrebsspillet var tandløst.

Imens fik bundproppen HB Køge kæmpet sig godt ind i kampen med højt pres og indlæg mod høje Simon Makienok Christoffersen i front.

Det var et meget lige opgør mellem Superligaens nummer tre og bundholdet fra Køge, som via et massivt forsvar holdt FCN fra oplagte scoringschancer i stort set hele kampen.

Men efter 24 minutter landede bolden i en tilsyneladende ufarlig situation for fødderne af FCN's Søren Christensen, som vendte rundt og flugtede den i mål via overliggeren fra over 20 meter til 1-0-føring.

Køge fortsatte det gode spil, men igen faldt heldet ud til FCN, da en bold landede i feltet foran Køge-målet efter 77 minutter.

Mikkel Beckmann headede, og det halvklarede hovedstød havnede efter klumpspil hos Rawez Lawan, som fik den skubbet bolden over stregen. 2-0 til FC Nordsjælland.
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?