11. juli 2020
Thomas Lillie har flere gange været til U20-VM med det danske ungdomslandshold. Her ses han i aktion mod Rusland i 2016.
Thomas Lillie har flere gange været til U20-VM med det danske ungdomslandshold. Her ses han i aktion mod Rusland i 2016.
Foto: Lehtikuva/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Esbjerg Energy henter dansk mesterkeeper i Rungsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy henter dansk mesterkeeper i Rungsted

Thomas Lillie forlader Rungsted og fortsætter karrieren på vestkysten. Her afløser han Mathias Seldrup i målet.

Opdateret 04. juni 2020 kl. 07:15
Sport - 04. juni 2020 kl. 07:11
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishockeyklubben Esbjerg Energy får en DM-guldvinder i målet, når næste sæson går i gang til efteråret.

Klubben har skrevet kontrakt med Thomas Lillie, der senest har spillet i Rungsted Seier Capitals. Han var førstekeeper, da den nordsjællandske klub vandt det danske mesterskab i 2019.

Den 24-årige målmand kommer oprindelig fra Vojens, men har allerede været vidt omkring i en karriere, der også har sendt ham forbi Växjo i Sverige og Frederikshavn White Hawks.

- Thomas Lillie er en spiller, som vi i Esbjerg Energy har fulgt og spillet imod gennem flere sæsoner. Han er en god og solid sønderjyde med sunde værdier, siger Esbjerg Energys formand, Søren Mathiasen, i en pressemeddelelse.

Lillie var en del af det danske U20-landshold, der overraskende nåede kvartfinalen ved A-VM i både 2015 og 2016. Han er også noteret for et par kampe på seniorlandsholdet.

Thomas Lillie afløser førstemålmand Mathias Seldrup, som er skiftet til Frederikshavn. Nu går esbjergenserne på jagt efter en endnu en keeper, der kan fuldende næste sæsons målmandsduo.

- Tanken er, at Thomas Lillie skal konkurrere om spilletiden med mindst én anden kvalificeret og kompetent målmand, siger Søren Mathiasen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?