22. oktober 2019
Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck gentog søndag bedriften fra 2018, da det endnu en gang endte med EM-bronze i bådklassen Nacra 17. (Arkivfoto)
Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck gentog søndag bedriften fra 2018, da det endnu en gang endte med EM-bronze i bådklassen Nacra 17. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske sejlere tager EM-bronze i OL-katamaran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske sejlere tager EM-bronze i OL-katamaran

Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck kæmpede sig op i medaljerne på sidstedagen af EM i England.

Sport - 19. maj 2019 kl. 19:49
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De danske sejlere Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck kæmpede sig søndag til EM-bronze i den olympiske bådklasse Nacra 17.

Med en fjerdeplads i det afsluttende medalrace ved EM i engelske Weymouth rykkede duoen op på den samlede tredjeplads.

- Vi er glade. Det har været en lang uge, hvor vi startede godt, men havde en tung lørdag, så det handlede virkelig om at trække sig selv op i dag, siger Lin Ea Cenholt i en pressemeddelelse fra Dansk Sejlunion.

Det er andet år i træk, at danskerne tager EM-bronze.

To britiske både endte med at nappe guld og sølv, mens de forsvarende verdens- og europamestre fra Italien blev sendt fra første- til fjerdepladsen efter et skidt medalrace.

Cenholt og Lübeck har store forhåbninger om at repræsentere Danmark ved næste års OL i Tokyo i Nacra 17, der er en katamaranklasse.

Sidste sommer blev duoen nummer fire ved VM i Aarhus til stor ærgrelse for de to danskere, da det afsluttende medalrace blev aflyst på grund af manglende vind i Aarhus-bugten.