12. december 2019
Emil Berggreen i kamp for Mainz mod Borussia Dortmund i Bundesligaen i december i 2017. Da fik han kontinuerligt spilletid fra slutningen af november til slutningen af februar i 2018 og scorede fire gange.
Emil Berggreen i kamp for Mainz mod Borussia Dortmund i Bundesligaen i december i 2017. Da fik han kontinuerligt spilletid fra slutningen af november til slutningen af februar i 2018 og scorede fire gange.
Foto: Ralph Orlowski/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk angriber prøver fodboldlykken i Twente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk angriber prøver fodboldlykken i Twente

Emil Berggreen skifter transferfrit til hollandske Twente, hvor han i første omgang indgår en etårig aftale.

Sport - 17. juli 2019 kl. 20:10
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske angriber Emil Berggreen skal i den kommende sæson tørne ud for hollandske FC Twente.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Twente har udvidet sin trup med Emil Berggreen. Den 26-årige danske angriber kommer transferfrit og underskriver onsdag aften en kontrakt for en sæson med mulighed for endnu et år, skriver Twente på sin hjemmeside.

Danskerens kontrakt var udløbet i tyske Mainz efter nogle sæsoner, hvor skader har drillet angriberen.

Det blev derfor kun til 14 kampe i Bundesligaen for Berggreen, der kom til Mainz fra Eintracht Braunschweig i den næstbedste række i Tyskland.

Emil Berggreen udtaler sig om skiftet i en pressemeddelelse fra hans PR-bureau. Her understreger angriberen, at han har været spilleklar i det seneste halve år.

- Jeg havde tilbud på hånden fra klubber i flere forskellige ligaer, men Twente har virkelig strakt sig langt og vist, at de virkelig ville have mig.

- Samtidig har flere samtaler med sportsdirektør Ted van Leeuwen overbevist mig om, at deres spillestil med to kanter, der skal smække indlæg ind i feltet, passer perfekt til mig, så jeg glæder mig, citeres Emil Berggreen for.

Ted van Leeuwen, der tidligere var sportsdirektør i Esbjerg, udtaler til hjemmesiden, at danskeren har været godt gennemset af Twentes lægestab, som har erklæret Berggreen helt spilleklar.

Ted Van Leeuwen roser ydermere Emil Berggreen for at arbejde hårdt for at komme tilbage, og træneren nævner, at Berggreen nu skal finde rytmen i sit spil.

I februar i 2015 skiftede Emil Berggreen fra Hobro IK.

I Eintracht Braunschweig scorede han fem gange i den næstbedste liga i Tyskland i 13 kampe, og han fulgte endnu en halvsæson op i klubben med fem ligamål, inden han skiftede til Mainz, hvor skader holdt ham ude længe.