26. maj 2020
Emil Berggreen har været hårdt plaget af skadet de senere år. Her ses han i rød trøje, mens han endnu spillede for Mainz i tysk fodbold.
Emil Berggreen har været hårdt plaget af skadet de senere år. Her ses han i rød trøje, mens han endnu spillede for Mainz i tysk fodbold.
Foto: Ralph Orlowski/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk angriber netter for første gang i halvandet år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk angriber netter for første gang i halvandet år

Emil Berggreen scorede sit første mål siden skiftet til Twente, da han reducerede til 2-3 mod Heracles.

Sport - 20. september 2019 kl. 22:32
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i mere end halvandet år kunne den danske angriber Emil Berggreen se sit navn på måltavlen, da han fredag aften scorede for Twente i den hollandske Æresdivision.

Berggreens scoring var dog ikke nok til at forhindre Twentes første nederlag i denne sæson. På egen bane i Enschede tabte holdet med 2-3 til Heracles.

Den tidligere Hobro-angriber kom senest på måltavlen i februar 2018, da han scorede to gange for Mainz i en kamp mod Hoffenheim i den tyske Bundesliga.

Måltørken har dog en naturlig forklaring: Den lange dansker spillede på grund af skader ikke en eneste kamp i sidste sæson.

Nu forsøger han så at genrejse karrieren i hollandsk fodbold, hvor han foreløbig spiller på en etårig kontrakt.

Berggreens scoring faldt i dommerens overtid, da han satte hovedet på et indlæg fra højre og pandede bolden i mål til slutresultatet 2-3.

Twente har 12 point efter syv kampe og indtager tredjepladsen i den bedste hollandske række.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?