1. oktober 2020
Fuenlabradas kamp mod Deportivo La Coruna blev først udskudt, derefter aflyst for så altså til sidst at blive afviklet alligevel små tre uger senere end planlagt. (Arkivfoto)
Fuenlabradas kamp mod Deportivo La Coruna blev først udskudt, derefter aflyst for så altså til sidst at blive afviklet alligevel små tre uger senere end planlagt. (Arkivfoto)
Foto: Sergio Perez/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronaramt klub taber i overtid og misser mulig oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronaramt klub taber i overtid og misser mulig oprykning

Spanske Fuenlabrada kunne have spillet sig i playoff om oprykning med uafgjort, men tabte i en udskudt kamp.

Sport - 07. august 2020 kl. 22:01
Af Ritzau

Fuenlabrada var fredag få øjeblikke fra at booke playoffkampe om oprykning til Primera Division.

Den spanske fodboldklub, der har været hårdt ramt af coronavirus, skulle blot bruge et enkelt point i den udskudte ligakamp mod Deportivo La Coruña.

Det så længe ud til at lykkes. Fuenlabrada kom foran efter ti minutter og førte indtil det 84. minut, hvor Deportivo udlignede.

Pointdeling var stadig brugbart for Fuenlabrada, men i kampens overtid scorede Deportivo på straffespark og så endte det altså med et nederlag for klubben, der aldrig før har været en del af landets bedste fodboldrække.

Fuenlabrada nåede i slutningen af juli op på i alt 28 coronasmittede ansatte. Klubbens kamp mod Deportivo La Coruña var først blevet udskudt, da de første personer i Fuenlabrada blev konstateret smittet.

På grund af det efterfølgende udbrud blev kampen aflyst, men tidligere på ugen fik Fuenlabrada sit ønske om at få kampen afviklet opfyldt.

Huesca og Cadiz er allerede rykket op i Primera Division. Zaragoza, Almeria, Girona og Elche kæmper om den tredje og sidste oprykningsbillet.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?