18. oktober 2019
Det colombianske cykelhold Manzana Postobon, der her har en rytter i midten af billedet, lukker med øjeblikkelig virkning.
Det colombianske cykelhold Manzana Postobon, der her har en rytter i midten af billedet, lukker med øjeblikkelig virkning.
Foto: Luis Robayo/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Colombiansk cykelhold lukker efter dopingskandale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Colombiansk cykelhold lukker efter dopingskandale

Manzana Postobon lukker ned med øjeblikkelig virkning, efter at to ryttere har afgivet positive dopingprøver.

Sport - 25. maj 2019 kl. 09:32
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det colombianske cykelhold Manzana Postobon lukker ned med øjeblikkelig virkning, efter at to af holdets ryttere er blevet suspenderet for positive dopingprøver i den seneste tid.

Det skriver holdet, der har prokontinental status, i en pressemeddelelse.

Dopingskandalen har fået selskabet bag holdet, Corporación Pedaleamos por Colombia, til at trække sig, og samtidig har holdets sponsor, Postobon, også trukket sin støtte tilbage.

- Efter de uheldige hændelser, der blev præsenteret i de seneste uger, hvor der var tale om atleter, der tilhører vores professionelle cykelhold, har vi besluttet ikke at fortsætte med det professionelle cykelhold.

- Fra dags dato deltager holdet ikke i de konkurrencer, der ellers var planlagt i den nationale og internationale kalender, står der i meddelelsen fra holdet.

I april blev Manzana Postobóns Wilmar Andres Paredes Zapata testet positiv for epo, og tidligere på ugen kom det frem, at Juan José Amador Castano var blevet testet positiv for testosteron.