15. juli 2020
Cecilie Uttrup Ludwig har otte professionelle sejre på cv'et. Hun har blandt andet vundet det danske mesterskab i enkeltstart tre gange.
Cecilie Uttrup Ludwig har otte professionelle sejre på cv'et. Hun har blandt andet vundet det danske mesterskab i enkeltstart tre gange.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cecilie Uttrup Ludwig skifter til fransk cykelhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cecilie Uttrup Ludwig skifter til fransk cykelhold

I 2020 skal den danske cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig køre for det franske hold FDJ.

Sport - 14. oktober 2019 kl. 12:36
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter tre år på Bigla-holdet skifter den 24-årige cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig arbejdsgiver.

I sæsonen 2020 skal hun køre det franske hold FDJ Nouvelle-Aquitaine Futuroscope. Det oplyser holdet i opslag på Facebook og Twitter.

- Jeg er henrykt over at skulle køre for holdet næste år. Jeg ser rigtig meget frem til at være med i et ambitiøst projekt, som vil være en del af World Touren.

- Jeg tror helt ærligt, at jeg vil have de bedste muligheder for at tage det næste skridt i min udvikling som cykelrytter. Jeg er overvældet over holdets tiltro til mig, og jeg tror på, at vi sammen kan opnå store ting.

Holdet bemærker i sit opslag på Facebook, at danskeren ikke kun bidrager med sin kørsel på landevejen.

- Cecilie er ikke kun en af de bedste cykelryttere i verden. Hun er en kvinde, der med sin karisma og glæde får fans verden over til at drømme, skriver FDJ.

Cecilie Uttrup Ludwig har ifølge procyclingstats.com otte professionelle sejre på cv'et. Hun har blandt andet vundet det danske mesterskab i enkeltstart tre gange.

Tidligere i år imponerede hun ved at blive nummer tre i kvindernes Flandern Rundt. Samme placering opnåede hun i La Course - kvindernes endags-Tour de France.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?