25. oktober 2021
Brøndbys Simon Hedlund leverede et stort løbearbejde mod Sparta Prag, men svenskeren var ikke specielt farlig foran mål.
Brøndbys Simon Hedlund leverede et stort løbearbejde mod Sparta Prag, men svenskeren var ikke specielt farlig foran mål.
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby-træner: Prag-kamp giver tro på flere point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-træner: Prag-kamp giver tro på flere point

I de kommende fem kampe i Europa League venter der flere point for Brøndby, vurderer træner Niels Frederiksen.

Sport - 17. september 2021 kl. 00:18
Af Ritzau

Brøndby-træner Niels Frederiksen var godt tilfreds med sit mandskab efter 0-0-kampen hjemme mod Sparta Prag i den første kamp i Europa Leagues gruppespil.

Et point betyder, at Brøndby er på tavlen fra start, og det giver en vis lettelse hos træneren.

- Det er vigtigt. Det havde været ærgerligt, hvis vi havde tabt kampen til allersidst. Det giver tro på, at vi kan hente flere point i de kommende kampe, siger Niels Frederiksen.

Han anser ikke Brøndby for at være på lige så højt niveau som de øvrige tre hold i gruppen, der også tæller Lyon og Rangers.

- Jeg synes, at vores spillere leverede en flot præstation. Man skal huske på, at hver gang vi spiller europæisk i øjeblikket, så skal vi op i niveau.

- Sådan vil det være, når vi møder klubber med højere budgetter end os, siger Niels Frederiksen.

Sparta Prag var generelt det farligste hold på Brøndby Stadion, og det danske mesterhold havde svært ved at skabe noget offensivt.

- Vi spillede med høj intensitet. Men vi skulle have skabt flere chancer. Der var generelt få chancer i kampen, og spillets momentum skiftede hele tiden, siger Niels Frederiksen.

Brøndby-keeper Mads Hermansen var tilfreds med det ene point og det rene bur.

- De fik en stor chance på et hjørnespark, hvor en af deres spillere fik en fri hovedstødschance. Jeg reddede den og kom over andenbolden også, så det var dejligt, siger målmanden.

Brøndby, der kun har en enkelt sejr i Superligaens første otte spillerunder, vil meget gerne til at vinde nogle flere kampe i den hjemlige turnering.

- Vi skal prøve at tage det her med os i Superligaen. Det er den intensitet og hurtighed i spillet, vi skal prøve at overføre, mener Mads Hermansen.

Brøndbys næste kamp i Superligaen er ude mod Sønderjyske på søndag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?