16. april 2021
Ismael da Silva i brasser-rigtige farver for Herfølge. Venstrebacken nåede ikke at spille i HB Køges nye blå/sorte dress.
Ismael da Silva i brasser-rigtige farver for Herfølge. Venstrebacken nåede ikke at spille i HB Køges nye blå/sorte dress.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brasser stopper i HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasser stopper i HB Køge
Opdateret 01. august 2009 kl. 16:27
Sport - 30. juli 2009 kl. 09:02
Af Jeppe Lodberg
FODBOLD: HB Køge er blevet en brasilianer fattigere. Humørbomben Ismael da Silva - Ismael Raul da Silva Miranda, som han retteligt hedder - benyttede tiden mellem de to træningspas onsdag på at sige farvel til holdkammeraterne. Og der er med statsgaranti blevet fældet en tåre eller to:

- Jeg har haft en fantastisk tid her, og jeg har svært ved at forestille mig, at jeg ville kunne falde til andre steder her i Danmark. Derfor har jeg besluttet mig for, at rejse hjem til Brasilien. Jeg vil aldrig glemme min tid her, og fodboldmæssigt har det været meget udviklende for mig. Jeg vil komme til at savne klubben og spillerne rigtig meget. Jeg har ikke lukket døren for HB Køge på sigt - jeg kunne sagtens se mig her i klubben en anden gang. HB Køge har været som en familie for min kone Barbara og jeg, og det er svært at sige farvel, siger således Ismael da Silva til HB Køges endnu officielle hjemmeside hb.dk.
arrow Læs også: HB Køge og lokal-tv i duet

Brasilianeren havde egentlig kontrakt året ud med de blå/sorte, og han var meget gerne blevet længere end det. Men efter et skadesplaget forår, hvor den pludseligt ankomne Morten Nielsen fra konkursboet på Amager greb sin chance, fik han op til sæsonstarten at vide, at aftalen ikke ville blive forlænget. Og med yderligere tilgang af Nicklas Svendsen blev der endnu længere til førstehold-bold.

- Vi kunne ikke blive enige om en ny kontrakt, og det betød at HB Køge hentede en ny venstre back. Siden det har jeg ikke været med på holdet. Det er alt for svært for mig, og derfor er tiden kommet til at komme videre. Derfor gik jeg til Per Rud, og vi blev hurtigt enige om at rive min kontrakt i stykker, og nu rejser jeg hjem en af de nærmeste dage, siger Ismael da Silva til hb.dk.
arrow Køge.tv og HB Køge indgår partneraftale
29. juli 2009 kl. 10:24 Opdateret: kl. 10:24
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?